Sari la conținut

RUNE 20-26 februarie. Zodia care dă lovitura: „Salt rapid și calitativ în existența lor”

Rune 20-26 februarie. Zodia care dă lovitura: „Salt rapid și calitativ în existența lor”

Se pare că runele anunță o săptămână cu multe lucruri frumoase pentru nativii zodiilor Balantă, Fecioară, Capricorn și Vărsător. În schimb, atenționări primesc Leii și Scorpionii.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit secretele runelor pentru săptămâna viitoare, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Rune 20-26 februarie: Berbec – Cadou

Pentru Berbec, este o certitudine faptul că cineva care se gândește intens la voi vă trimite un cadou minunat. A debutat bine Berbecul acum, primește și cadouri.

Taur- Relaxare

Taurul are un mesaj dublu, în schimb: sunteți sfătuit să vă relaxați. Cineva foarte apropiat dumneavoastră se bucură în prezent de o sănătate excelentă. Și Taurii de multe ori sunt mămoşi și sufletişti şi se gândesc că dacă n-au mai fost de mult pe la o mătușă, s-ar putea să fie în suferință. Dar faceți puțini pași şi deplasați-vă până acolo.

Gemeni- Mutare nouă

Gemenii sunt pe punctul de a se muta din casă sau serviciu. Puteți acționa favorabil pentru una din ele sau chiar pentru amândouă. Așa că voi, cum sunteți duali, nu putea să iasă decât un mesaj dublu.

Rune 20-26 februarie: Rac- Atenție la cei din jur

Racul e pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Deci, doamnelor, domnilor Raci, aveți grijă săptămâna viitoare cum băgați în foarfecă pe cei din jurul vostru, pentru că s-ar putea să nu vă convină ceea ce se întâmplă. Deci, atenție la ghețuș, pentru că încă persistă temperaturile scăzute.

Leu- Schimbare de tactică

Leu trebuie să abordeze altfel problemele care îl interesează. Pune mâna pe bici și dresează-i pe cei care nu te ascultă. Cu alte cuvinte, nu mai accepta să fii tu dresat, schimbă tactica, fii tu dresorul.

Fecioară- Protecție totală

Fecioara e în protecție totală toată pentru săptămâna viitoare în fața tuturor forțelor malefice care o înconjoară.

Rune 20-26 februarie: Balanță- Bucurie

Pentru Balanță, un sfat bun: lăsați la o parte toate grijile și problemele legate de trecut, dar totodată lăsați și necazurile în urmă și pregătiți-vă pentru o săptămână mult mai bună. Ceva îmbucurător va apărea.

Scorpion- Evitați cearta

Scorpionii pornesc la atac, vor să declanșeze uraganul. Mobilizați-vă toate forțele şi fiţi pregătiți să susțineți o bătălie furtunoasă, dar puteți face și altceva: renunțați la bătălie și la dispută, fiţi calmi și totul se aranjează.

Săgetător- Discuții

Săgetătorii care au probleme nerezolvate încă vor găsi rezolvarea problemelor care îi frământă, angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Adică, hai să facem un consiliu, să vedem cine a greșit, unde a greșit și de ce nu reușim noi să rezolvăm problema.

Rune 20-26 februarie: Capricorn- Călătorii

În schimb, Capricornul vrea să plece la plimbare, și-a făcut rucsacul sau valiza și astrele îi anunță o călătorie. Deci, cu alte cuvinte, o perioadă de respiro sau se degradează de toate muncile care le-au avut.

Vărsător- Dă lovitura

Vărsătorul dă lovitura. Se produce un salt rapid, calitativ în existența Vărsătorilor.

Pești- Renaștere

Peștii sunt pregătiţi să înceapă o viață nouă, se vede o revigorare în toate planurile și disponibilități fizice și psihice, renaștere. De multe ori au niște forțe nebănuite și cu credința în Dumnezeu le rezolvă toate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel