Sari la conținut

Deputat român, ȘOCAT după o călătorie cu trenul: Ne afectează pe toți, de la vlădică la opincă

Deputat român, ȘOCAT după o călătorie cu trenul: Ne afectează pe toți, de la vlădică la opincă.

Iulian Bulai a trăit șocul vieții sale după ce un controlor de tren i-ar fi cerut șpagă. Din fericire, în urma traumei prin care-a trecut, deputatul USR și-a păstrat sângele rece și s-a hotărât să-l demaște public pe cel care i-a cerut bani.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Deputat român, ȘOCAT după o călătorie cu trenul: Ne afectează pe toți, de la vlădică la opincă

Iulian Bulai a acuzat că „naşul” i-a cerut șpagă în tren pentru a-l lăsa să circule pe ruta București-Roman. Într-o postare pe Facebook, Bulai a povestit că nu a găsit să cumpere bilet nici de la ghişeu şi nici de la  automatul din Gara de Nord, acesta afişând mesajul că toate locurile sunt ocupate.

Deputatul USR a urcat totuşi în tren, iar când a venit la el controlorul CFR i-ar fi propus deputatului să îi dea lui 70 de lei în loc să achite prețul întreg pentru călătorie, adică 137 de lei.

„Șpaga pe trenul CFR București – Roman.

Automatul din Gara de Nord indică toate locurile ocupate. Nu emite nici bilete fără loc.

La fel și la ghișeu.

Intru în tren. Mă așez pe un loc liber. Încă nu m-a rugat nimeni să mă ridic. Vine controlorul. Elegant îmi arată tariful de 137 lei până la Roman. Discret se apleacă spre mine și îmi zice să îi dau 70 de lei și să rămână așa. Îi zic că nu pot face asta și nu mai comentez. Cumpăr biletul de 137 de lei. Încă sunt șocat că a îndrăznit să negocieze șpaga. Nu are nicio jenă. În jurul nostru sunt mulți oameni, în spatele lui, pe tavan, două camere de luat vederi.

Am ajuns la Mizil. Corupția nu este doar despre cei care cer foloase necuvenite, ci și despre cei care acceptă să fie parte a acestui joc murdar. Indiferent de nivel: de la plagiatul premierului acoperit de judecători, până la controlorul care își negociază mica șpagă.

România nu merge într-o direcție bună. Corupția generalizată, de la vlădică la opincă, ne afectează pe toți.

PS: un bilet întreg cumpărat din gară costă 79 de lei pe ruta București – Roman. O situație cât toate motivele la care te gândești de ce nu merg treburile bine în țara asta. Ca de exemplu aer condiționat în tren după ce temperaturile trec de 25-30 de grade”, a scris Bulai.

Din fericire, dreptatea a învins!

Deputatul USR a anunțat într-un Later Edit că „nașul” va fi cercetat disciplinar.

„LE: 13.41. Conducerea CFR s-a autosesizat. Controlorul va fi cercetat disciplinar”, a ținut să specifice Bulai.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: