Categories: Stil de viaţă

RUNE 3 NOIEMBRIE. Avertismente pentru acești nativi: NU vă opuneți schimbărilor

RUNE 3 NOIEMBRIE. Avertismente pentru acești nativi: NU vă opuneți schimbărilor, acestea vin oricum. Este mai înțelept să vă lăsați duși de val, altminteri…

 

BERBEC

Runa etalata – Perth: Suntem deseori tentati sa catalogam schimbarea ca fiind buna sau rea. Perth vine sa ne reaminteasca ca o astfel de interpretare in “alb si negru” poate reprezenta o simplificare a soartei.

Schimbarea la care face referire Perth este mult mai complexa si subtila. A incerca sa categorisesti schimbarea in termeni asa de simplistic “pozitiv si negative” inseamna ca incerci sa intelegi soarta in sine, ceea ce niciun muritor nu poate face.

Soarta exista la un nivel pe care nu il putem cunoaste cu adevarat pana la momentul in care traim un anume eveniment. Ceea ce pare adevarat se poate dovedi fals si invers. Dar doar soarta poate spune asta…

TAUR

Runa etalata –  THURISAZ (cu fata in jos). Fa efortul de a ramane pozitiv si focuseaza-te pe toate realizarile pe care le ai in munca ta, chiar daca ti se pare dificil, potrivit sfatulparintilor.ro.

Totuși, daca nu ai abilitatile de a depasi provocarile, investigheaza felurile in care poti dobandi aceste abilitati ca in viitor sa te simti mai bine in pielea ta.

GEMENI

Runa etalata – Uruz: Nu te opune schimbarilor, nu te tine cu dintii de ce este vechi si familiar. Mai bine directioneaza-ti eforturile ca sa sustii si accelerezi aceste schimbari.

Poate ca relatiile personale vor trece prin niste schimbari. Poate ca afacerea va fi organizata intr-un nou mod. Puterea care a venit in viata ta este responsabila pentru acest proces.

Ai incredere si nu ii pune piedici, pentru că este ceea ce trebuie să se întâmple. Iar dacă te opui, va fi mai rău. Ce alegi?

RAC

Runa etalata – BERKANA: Berkana reprezinta copacul mesteacan. Mesteacanul este simbolul reinnoirii, renasterii, nasterii, cresterii si fertilitatii.

Este o runa ce transmite veselie si anunta rezultate bune din actiunile pe care le-ai facut. Este o runa despre si pentru familie si a unei gospodarii bune si prospere.

LEU

Runa etalata – FEHU. Aceasta runa este simbolul prosperitatii, a bogatiei prin posesiuni. Energia sa este cea a focului creator care sustine oamenii sa poata munci si avea abundenta.

Pe vremuri, bogatia se numara in cirezi de bovine si ea venea in urma muncii intense si grele. Fehu este un indicator de respect pentru ce detii urmare a muncii tai dar si pentru tot ce a fost nevoie sa sacrifici ca sa ajungi aici.

Fehu este conectat cu Freyja, Mama Pamant ce ne da disponibilitatea de a ne sacrifica si a ne “arde” ca sa dam nastere unei noi vieti, unei bogatii, unei acumulari.

Aceasta iti vesteste aici bogatie, abundenta, faptul ca prin munca multa vei avea bunurile necesare. Așadar, ai putere prin munca ta si ai prosperitate prin ea.

FECIOARA

Runa etalata – Isa: Primesti indicatii pentru o perioada de non-actiune. Nu lua nimic de buna si nu intra in rutina. Lucrurile stau pe loc si nu este momentul potrivit sa fortezi anumite miscari.

Traversarea unor ape in anumite calatorii iti este benefica. Simte-te liber sa iti eliberezi sentimentele. Nu iti abandona scopurile, e un bun moment sa le reconsideri si reafirmi.

Esti rugat sa fii rabdator si intelept. Contempla si pregateste-te. Nu lasa loc pentru regrete. Lucrurile se vor schimba, gheata este un fenomen temporat, iarna este mereu inlocuita cu primavara iar vara va veni.

BALANTA

Runa etalata – KENAZ: Primesti un mesaj despre identitatea ta in orice aspect al vietii. Implinesti ceea ce ti-ai propus si meriti sa te feliciti pentru asta.

Ai grijă, nu inlatura munca sau relatiile, personalitatea ta se manifesta cel mai mult prin ele. Nu iti ascunde talentele stand cu capul in pamant, chiar daca performanta lor este asociata cu unele dificultati.

Daca intampini eforturi, ele vor fi recompensate generos. Poate in curand vei avea un nou job la care sa te dedici cu bucurie si energie.

Poate ca vei intalni pe cineva intr-o relatie care va scoate din tine tot ce ai mai bun. Mai mult, runa indica si succes sau schimbari favorabile. Vești bune, nu-i așa?

SCORPION

Runa etalata – Othila (inversata): Fereste-te de imaturitate sau de prostie in jurul tau. Asuma-ti doar riscuri calculate, nu te aventura unde nu stapanesti.

Exista si o posibila mostenire care are pentru tine o bogatie ascunsa. este runa casei, familiei si achizitiilor, a jocului cinstit spre acumulare, a beneficiilor ca drept de nastere sau mostenire.

ETALARE RUNE pentru SAGETATOR

Runa etalata – Perth (inversata): Orice traiesti in aceasta perioada trebuie sa experimentezi. Nu da inapoi, exploreaza-ti misterele pentru a atinge intelepciunea.

Urmeaza cu atentie tot ce iti dicteaza inima, etapele gresite pot fi costisitoare. Ia în calcul că nimic nu este întâmplător…

CAPRICORN

Runa etalata – SOWELU: Runa Sowelu este un simbol puternic pentru ca reprezinta Soarele.

Spre deosebire de culturile si popoarele ecuatoriale ce vad Soarele drept aspru si o forta imperiala capabila sa cauzeze distrugeri, in cultura nordica de unde provin runele, soarele este o forta pura

feminina ce da viata si permite recoltelor sa creasca. In vremuri de restriste, aceasta runa reprezinta claritatea viziunii spre viitor si victoria binelui asupra raului.

VARSATOR

Runa etalata – Uruz: Anumite aspecte din viata pe care ai trait-o pana acum au ajuns la un final. Cu toate aceasta, nu este vorba de o runa a finalului, este in schimb o runa a noilor inceputuri.

Poate ca exista un intuneric pe tunelul ce te duce spre o noua viata, dar lumina noutatilor bune va fi foarte puternica la capatul tunelului. Ai incredere si speranta.

Fii pregatit sa primesti printr-o pierdere o oportunitate deghizata. Amintește-ți că orice sfârșit este un început de drum… Și orice apus este un răsărit văzut de la spate…

PESTI

Runa etalata – ALGIZ: Oportunitatile si noile provocari sunt caracteristice acestei rune. Cu ele, totusi, pot aparea si influente nedorite si astfel devine necesar sa te protejezi.

Acum si aici, cea mai buna si potrivita actiune pe care o ai de facut este sa iti asiguri protectia maxima. Daca experimentezi vreo forma de durere, nu o nega si nu incerca sa te ascunzi de ce se intampla.

Observ-o si invata din ea, simte-o si da-i drumul : cu cat iti permiti mai mult sa o simti, cu atat mai repede vei fi in stare sa o eliberezi.

Runa Algiz iti reaminteste ca vei creste si a fi constient de aceasta certitudine poate sa iti fie cea mai buna protectie in momente de indoiala, notează sfatulparintilor.ro.

Recent Posts

Boala contagioasă care face ravagii în Europa

Autorităţile medicale din mai multe state  europene sunt în alertă din cauza unei boli infecto-contagioase…

20 de minute ago

Când durerile articulare ar putea ascunde un cancer? Legătura mortală dintre simptomele reumatice și tumori

În mod regretabil, apar situații înșelătoare în care specialiștii în reumatologie tratează pacienți care suferă…

40 de minute ago

Florin Piersic transferat la o clinică privată

Florin Piersic va fi transferat la o clinică privată, după care va fi dus la…

49 de minute ago

Cea mai puternică rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului rostită de Izvorul Tămăduririi. Te ferește de cele rele și te protejează de boală

In vinerea din Saptamna Luminata, crestinii ortodocsi sarbatoresc Izvorul Tamaduirii. Aceasta sarbatoare ne aduce aminte…

60 de minute ago

CUPLURILE perfecte ale horoscopului. 5 perechi de ZODII care simt o atracție irezistibilă

Atracția dintre semnele zodiacale este influențată de diferiți factori astrologici. De altfel, relaţiile matrimoniale sunt…

2 ore ago

Citeste si: