marți, ianuarie 31, 2023

RUNELE anunță bani și cadouri pentru ACEASTĂ zodie! Mihai Voropchievici: Au o viață bună!

Majoritatea zodiilor au parte de schimbări importante, în săptămâna care tocmai a început. Pentru unii nativi schimbările sunt pozitive, pentru alții sunt mai puțin bune.

Dar există și zodii (Leul) care sunt sub protecție divină, care au parte de o săptămână de vis sau zodii care au parte de cadouri și dragoste (Pești, Capricorn).

Te-ar mai interesa: Horoscop 31 ianuarie 2023. Astrolog: Trebuie să al...

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la antena3.ro, horoscopul runelor pentru săptămâna 28 noiembrie-4 decembrie 2022.

Runele pentru 28 noiembrie- 4 decembrie: Berbec – Fertilitate

Fertilitate și lucruri bune pentru Berbeci. Peste puțin timp, toate visele voastre, Berbecilor, se vor împlini.

Taur – Vin schimbările

Aceşti nativi, contrar cu săptămâna precedentă când erau puși pe ceartă, acuma deja au au primit o atenționare. Fiți pregătiți pentru o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Deci săptămâna viitoare vin schimbările majore, pentru că ei au stat, au așteptat, s-au certat cu toți, iar acum vin schimbările.

Gemeni- Comunicare

Răspunsul problemelor care vă frământă pe voi, Gemenilor, îl găsiți numai în momentul când dați alarma, faceți un consiliu de familie, chemați rudele, prietenii, toți apropiații și faceți o conferință de presă. Spuneți ce vă frământă, că singuri nu sunteți în stare să obțineți rezultate benefice.

Te-ar mai interesa: Cătălin Scărlătescu, momente cumplite la „America ...

Runele pentru 28 noiembrie- 4 decembrie: Rac- Revigorare

Racul e pregătit să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare sau renaștere în toate planurile și toate disponibilitățile, atât fizice, cât și psihice.

Leu- Protecție divină

În schimb, șeful Leu are o săptămână de protecție divină. Poate să facă toate năzdrăvăniile, că Dumnezeul îl ține sub aripa lui. Dar numai o săptămână, să vă intre bine în cap, că nu vă ține toată viața.

Te-ar mai interesa: Totul despre una dintre cele mai mortale forme de ...

Fecioară – Răbdare

Iar un sfat bun pentru Fecioară: aveți răbdare, nu forțați mâna norocului. Toate surprizele plăcute sunt făcute pentru Fecioarele care știu să aștepte.

Runele pentru 28 noiembrie- 4 decembrie: Balanţă- Schimbare importantă

Nativii din Balanță e indicat să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante cât de curând. Să fiți pregătiți să întâmpinaţi schimbarea.

Scorpion- Mutări

Scorpionii ar putea să se mute din casă sau să-şi schimbe serviciul. Vor acționa fantastic de favorabil pentru ceva ce-i interesează în problema care îi preocupă. Deci au niște acțiuni bine definite și cu efecte benefice scontate.

Te-ar mai interesa: Dezvăluiri tulburătoare despre Zoia Ceaușescu: ...

Săgetător- Dispută

În schimb, uraganul vine acum pentru nativii din Săgetător. Este un semn de foc şi nu poate să stea liniştit, trebuie să explodeze. Este vorba de o bătălie furtunoasă sau mai puțin furtunoasă, dar va fi o dispută. Rămâneţi calmi, pentru că aşa totul se aranjează frumos.

Runele pentru 28 noiembrie- 4 decembrie: Capricorn- O nouă dragoste pasională

Capricornul a plecat după dragoste acum. Apare simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte și o dragoste nouă pasională. Bravo, Capriconilor! Ei ori muncesc, ori se iubesc, dar le fac pe toate la maximum, la cote înalte. Şi acum vine această perioadă cu schimbări masive.

Te-ar mai interesa: Ce boli ascunde un metabolism lent? Semnele la car...

Vărsător- Schimbări

Foarte curând veți afla un adevăr important, cu marcaj puternic sau cu schimbări în viața voastră. Deci cine știe cum ați acționat, pe cine aţi supărat, pe cine ați deranjat şi bumerangul e plecat spre voi.

Peşti- Bani și cadouri

Peștișorii au o viaţă bună, se duc ba la munte, ba la mare, ba sar vești bune pentru ei, cadouri surpriză sau sume de bani importante, mai ales că vin sărbătorile.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private