sâmbătă, iunie 25, 2022

Ryan Rodney Reynolds este actor canadian de film și televiziune, cel mai cunoscut pentru rolurile sale din filme ca Definitely, Maybe, The Proposal, The Change-Up și Deadpool. Recent, acesta a povestit experiența chinuitoare prin care a trecut în timpul filmărilor.

Ryan Reynolds a leșinat în timpul filmărilor. Actorul a descris experiența chinuitoare

La 45 de ani, Ryan Reynolds și-a pierdut pentru scurt timp cunoștința în timp ce filma „Buried” în 2010.

Ryan Reynolds i-a spus lui Letterman că „dintre toate” filmele sale, „Buried” a fost „de fapt foarte dur”.

Te-ar mai interesa: Dietă Iulia Albu: Am o singură zi pe săptămână în ...

„Aproape tot ce vezi în film a fost o singură imagine, cu excepția a câteva momente în care am leșinat”, a spus el.

„Lucrul pentru care nu eram pregătit sau nu mi-am dat seama când filmam este când ești fără suflare și nu te miști pentru a acomoda oxigenul crescut din sângele tău, leșini”.

„A existat o secvență în film în care aveam o pungă de hârtie și respiram în această pungă de hârtie cât mai mult posibil înainte de a fi filmat”, a continuat Reynolds. „Și apoi, când veneam, undeva la mijlocul filmării, luam punga, respiram, respiram, așteptam și apoi continuam”.

Te-ar mai interesa: Boala lui Traian Băsescu. Profesorul Ciurea: E o d...

Reynolds: „Tipul din sicriu timp de nouăzeci de minute”

Actorul a vorbit despret acceptarea rolului pe care Letterman l-a descris ca fiind „tipul din sicriu timp de nouăzeci de minute”. „A fost o decizie pur superficială”, a răspuns el, adăugând că a fost de acord cu rolul, deoarece filmul Rodrigo Cortés îi amintea de un film cu Alfred Hitchcock, potrivit Business Insider.

Letterman a glumit spunând că ar fi trebuit să primească un cec uriaș de la „oamenii Zippo” pentru prestația sa. „Nu pot să cred că mai am degete”, a spus Reynolds despre utilizarea brichetei. — “Chestia aia e fierbinte!”

Te-ar mai interesa: Cât de periculos este leșinul: 5 semne care alerte...

Ryan Reynolds și-a început cariera la vârsta de 15 ani, jucând în 1991 în telenovela canadiană pentru adolescenți „Hillside”, înainte de a trece la roluri minore în seriale de televiziune precum „The X-Files” și „The Outer Limits”.

Apoi a făcut marea sa descoperire jucând în serialul de succes din 1998 „Doi băieți, o fată și o pizzerie”, timp de patru sezoane.

Te-ar mai interesa: Depresie după avort spontan: 5 moduri de a face fa...

Acest succes a dus la roluri principale într-o multitudine de filme de comedie, inclusiv „National Lampoon’s Van Wilder”, „Waiting…” și „Just Friends”.

Ramificându-se și mai mult, Reynolds a continuat să joace în filme de acțiune, drame, aventuri științifico-fantastice, filme de benzi desenate, animații de familie și orice combinație dintre acestea.

Te-ar mai interesa: Val de căldură cu consecințe grave asupra populați...

Sursă foto: looper.com

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private