sâmbătă, octombrie 1, 2022

S-a aflat adevărul despre Dr. Săvulescu, șeful de secție de la Spitalul Militar prins cu 300.000 de euro în birou. Ce salariu avea. Avem toate cifrele. Este dezvăluirea momentului despre medicul militar.

S-a aflat ce salariu are Dr. Săvulescu, șeful de secție de la Spitalul Militar. Șeful Secției Chirurgie generală II din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central este acum pus sub control judiciar. Acesta a fost acuzat că ar fi primit de la mai multe persoane bani și bijuterii pentru intervenții chirurgicale și examene de specialitate.

Te-ar mai interesa: Cele mai bun surse naturale de melatonină, hormonu...

S-a aflat adevărul despre dr. Săvulescu, medicul militar prins cu 300.000 de euro în birou. Ce salariu avea

Potrivit Libertatea, în biroul de la spitalul Militar al lui Săvulescu au fost găsiți bani și bijuterii în valoare de 300.000 de euro.

Medicul ar fi cerut câte 3.000 de euro pentru a face intervenții pentru micșorarea stomacului și ar fi fost avertizat de colegi să înceteze.


Ce salariu are Dr. Săvulescu?

Dr. Florin Săvulescu încasa două salarii, unul de la Spitalul Militar, celălalt ca profesor, de la Universitatea Titu Maiorescu, cu care ajungea la aproape 50.000 de euro pe an. Valoarea totală a banilor și bijuteriilor găsite la el în birou e de șase ori mai mare.

Potrivit celei mai recente declarații de avere, Florin Săvulescu a încasat într-un an un salariu de 183.000 de lei de la Spitalul Militar, la care se adaugă 50.000 de lei/pe an, salariu de profesor al Universității ”Titu Maiorescu” din București.

Te-ar mai interesa: Horoscop chinezesc luna OCTOMBRIE. Astrologul Anca...

Sursa: Unsplash

Un total de 233.000 de lei pe an (46.000 de euro), adică aproape 19.500 de lei/lună – circa 3.900 de euro.

7 depozite bancare în valută

Medicul Florin Săvulescu deține 7 depozite bancare în valută, care cumulează aproximativ 110.000 de euro. Patru dintre depozite, care însumează 80.000 de euro, au fost deschise în 2019, iar în 2018 și-a achiziționat și un autoturism Mercedes GLK. Al doilea autoturism pe care-l deține, un Audi Q5, l-a cumpărat în 2009.

Te-ar mai interesa: Schimbări frecvente de dispoziție: 3 deficiențe nu...

Chirurgul mai deține două apartamente, dobândite prin moștenire și 25% cotă parte dintr-o casă din Voluntari, primită ca donație.

Medicul nu a declarat nimic la rubrica metale prețioase, bijuterii și obiecte de artă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private