miercuri, iunie 29, 2022

Anunțul morții îndrăgitului artist, Victor Socaciu, a cutremurat întreaga lume artistică, dar și politică. Victor Socaciu s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani, iar trupul neînsuflețit al artistului este depus la Sala Palatului.

Astăzi, între orele 12:00 și 14:00, sicriul va fi mutat la Camera Deputaților, urmând ca joi, să aibă loc înmormântarea.

Ultimele șapte săptămâni din viață au fost petrecute de artist la spital. În luna aprile artistul a fost victima covid, iar în trecut acesta a suferit și o operație de transplant de rinichi.

Te-ar mai interesa: Speranță pentru persoanele care nu merg. Profesoru...

„A fost bine, a fost la spital pentru o intervenție minoră. Acolo a contractat o infecție nosocomială și cauza decesului a fost șoc septic”, a declarat Brândușa Simion, soția lui Victor Socaciu. „A ajuns la spital pe 19 noiembrie. Avea un post-COVID, acumula pleurezie, lichid la plămâni, și am fost trei zile să facă un drenaj. Asta a fost intervenția pentru care am fost. Și de acolo, au apărut complicații. A avut multe momente în care și-a revenit și îmi spunea că vrea să ajungă la Bistrița pe 3 decembrie, că îl așteaptă acolo oameni”, a povestit Brândușa Simion.

Te-ar mai interesa: Insectele care terorizează România! Mare atenție...

Ana-Maria Socaciu, fiica lui Victor Socaciu (stânga) și Brândușa Simion, soția artistului defunct

„Ne asumăm când avem intervenții, se știe că în spitale sunt bacterii. Am vorbit chiar înainte să se interneze, cum a zis și Brândușa, vorbeam despre videoclipul piesei pe care a scos-o și vorbeam de niște planuri. Nu se gândea nimeni la așa ceva”, a mărturisit Ana-Maria Socaciu, fiica lui Victor Socaciu. „A avut simptome, dar nu așa de grave, a fost internat și a răspuns la tratament foarte bine, doar că plămânii au fost afectați și s-a ales cu această pleurezie”, a mai spus Ana-Maria Socaciu despre perioada în care tatăl ei a avut COVID.

Te-ar mai interesa: Câtă apă e nevoie să bem? Nutriționist: Nu există ...

Reprezentanții spitalului unde a fost internat Victor Socaciu spun că artistul a fost îngrijit corespunzător, iar medicii au făcut totul din punct de vedere medical.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private