miercuri, ianuarie 20, 2021
Irina Lungu

S-a aflat cauza morții solistului Keith Flint. Liderul formaţiei The Prodigy, Keith Flint, a decedat în urma spânzurării şi a consumului de droguri şi substanţe medicamentoase, însă nu există suficiente probe care să conducă la concluzia că el s-a sinucis, conform unui raport medico-legal dat publicităţii miercuri şi citat de Reuters.

Flint, o figură emblematică a mişcării rave a anilor ’90, faimos pentru melodii precum ”Firestarter” şi ”Breathe”, a fost găsit decedat în locuinţa sa din Essex, în luna martie, la vârsta de 49 de ani.

Conform concluziei anchetei, decesul său a survenit în urma spânzurării şi a aportului de cocaină, codeină şi alcool identificate în corpul său.

”A fost înregistrat un verdict deschis”, a declarat un purtător de cuvânt al medicului legist adăugând că o anchetă completă va avea loc luna viitoare.

Celebru pentru piercing-urile faciale, machiajul strident şi coafura excentrică, Flint a jucat un rol major pe scena muzicii dance şi electronice.

Medicul legist Caroline Beasley-Murray a declarat că nu există dovezi suficiente care să stabilească faptul că decesul lui Flint a fost unul accidental sau o sinucidere, însă a precizat că nu există suspiciuni privind circumstanţele sau implicarea unei alte persoane.

“Nu vom şti niciodată ce era în mintea lui în acel moment”, a declarat medicul legist din Essex, citat de Press Association. ”În mod cert era extrem de popular, foarte iubit de atât de mulţi fani”, a adăugat Beasley-Murray.