joi, decembrie 1, 2022

Kate Middleton și Prințul William au decis să pună punct căsniciei după doi ani de relație, moment în care Prințul s-a sfătuit cu Regina Elisabeta a II-a în privința relației cu Kate.

De ce s-au despărțit Kate Middleton și Prințul William?

Probabil că multe lume a uitat de faptul că Prințul William și Kate Middleton au luat o pauză de doi ani, în anul 2007. Cei doi au o familie frumoasă și trei copii în prezent, însă despărțirea lor a lăsat semne de întrebare pentru mulți oameni.

Te-ar mai interesa: Orice viitoare mamă trebuie să știe. Ce se întâmpl...

Prințul William și Kate Middleton s-au reîntâlnit și au continuat povestea de dragoste. Cu toate acestea, la acea vreme, niciun apropiat de-al celor doi nu se aștepta că William și Kate se vor împăca.


S-a aflat cine a provocat ruptura dintre Kate și William

Cu toate acestea, câțiva ani mai târziu, un expert regal a susținut că a existat un alt motiv în spatele despărțirii. Christopher Anderson, autorul cărții „William and Kate: A Royal Love Story”, a declarat pentru The Daily Beast că mama vitregă a lui William ar fi putut fi un factor determinant în despărțire.

În 2016, el a declarat: „Eram la Londra când a avut loc despărțirea dintre William și Kate. Am fost șocat, complet uimit, toată lumea credea că era doar o chestiune de timp până când William o va cere pe Kate în căsătorie. Și apoi oamenii au început să-mi spună că în spatele acestei situații se afla Camilla”.

Te-ar mai interesa: Ce boli se pot moșteni de la părinți. Atenție la a...

Pentru a înțelege de ce fosta ducesă de Cornwall ar fi vrut să îi despartă pe William și Kate, domnul Anderson a susținut că „Camilla este un pic snoabă”, potrivit publicației Express.

El a continuat: „Este o aristocrată, întotdeauna s-a mișcat în cercurile regale. Întotdeauna s-a considerat moștenitoarea lui Alice Keppel, străbunica ei, care a fost amanta lui Edward al VII-lea.

Te-ar mai interesa: Când știi că durerea în gât este gravă? 4 semne de...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private