duminică, august 14, 2022

Fiica lui Florin Salam și-a deschis inima și a făcut mărturisiri dureroase despre mama ei. De ce a murit Fănică, prima soție a lui artistului, la doar 27 de ani.

În aprilie 2009, Florin Salam şi-a pierdut soţia chiar de ziua lui, în Duminica Floriilor. Ştefania Stoian (n.r. cunoscută ca Fănica Salam) murea la numai 27 de ani.

Internată în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgență București, Ştefania a fost operata de urgenţă.

Te-ar mai interesa: Ritualul Mariei Dragomiroiu. Ce face cu părul după...

Soţia lui Salam avea un blocaj renal agravat de o infecţie la rinichi. În plus, tânăra de 27 de ani suferea de mai mult timp de ciroză hepatică.

De ce a murit prima soție a lui Florin Salam

Betty Salam, fiica lui Florin Salam, a povestit pentru prima oară despre moartea mamei sale. Tânăra spune că totul a durat extrem de puțin, starea Fănicăi degrandându-se extrem de rapid. În plus, aceasta a mărturisit că toată familia o încuraja pe Fănică să aibă o viață mai sănătoasă, însă aceasta nu a ținut cont de sfaturile celor din jur.

„Familia îi zicea să ia pastile, să doarmă devreme, să nu mai mănânce fel și fel de mâncăruri. Familia i-a tot spus, dar ea nu a ascultat. A avut hepatită.

Te-ar mai interesa: Atenție: Pofta de mâncare și durerile abdominale s...

Mi-e greu să vorbesc despre lucrul acesta pentru că nu am vorbit niciodată. Tot ceea ce s-a întâmplat cu ea a durat 3 săptămâni. Când am avut viziunea mea ea era în spital, a stat o săptămână. Nu îmi mai amintesc sau nu am vrut în acest timp să îmi mai amintesc.”, a declarat Betty Salam, în cadrul emisiunii ”În Oglindă”.

Sursa FOTO: ROMANIA TV

Te-ar mai interesa: Viața unei zodii se schimbă radical. Astrolog: Mar...

Nuntă Florin Salam și Fănica

Potrivit Wowbiz, Florin Salam şi Ştefania s-au căsătorit în 2007 şi au avut o nuntă fastuoasa, care a costat aproximativ 500.000 de euro.

Ceremonia a avut organizată în Antalya (Turcia), la un hotel de cinci stele. La acea vreme, a fost închiriat şi un avion pentru nuntaşi. Naşii de cununie au fost Adi Minune şi soţia lui, Cati.

Conform informaţiilor de la acea vreme, când Ştefania era la reanimare, Salam a strigat-o de 4 ori, iar aceasta ea s-a trezit de fiecare dată.

Te-ar mai interesa: Adormirea Maicii Domnului. Preotul Vasile Ioana: F...

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private