miercuri, iunie 29, 2022

S-a aflat, în sfârșit, cauza morții unui actor cunoscut de la Hollywood. „Nu au fost implicate droguri sau alcool”.

Moartea actorului Bob Saget de luna trecută, când a fost găsit inconștient într-o cameră de hotel din Orlando, Florida, a fost învăluită în mister. Cunoscut pentru rolul din serialul „Casa plină”, actorul în vârstă de 65 de ani, a murit din cauza unui traumatism cranian după ce s-a lovit accidental la cap, a anunțat familia sa.

Te-ar mai interesa: Medic: aceasta este cea mai întâlnită tulburare ca...

Anunțul a fost făcut, printr-un comunicat, de familia actorului: ”Autoritățile au stabilit că Bob a murit din cauza unui traumatism cranian”.

S-a aflat, în sfârșit, cauza morții unui actor cunoscut de la Hollywood

„Au ajuns la concluzia că s-a lovit accidental cu ceafă de ceva, nu s-a gândit la asta și a dormit. Nu au fost implicate droguri sau alcool”, se arată în comunicat.

Familia a adăugat că au fost „copleșiți de incredibila revărsare de dragoste din partea fanilor lui Bob, care a fost o mare mângâiere pentru noi și pentru care suntem veșnic recunoscători”.

„Pe măsură ce continuăm să plângem împreună, le cerem tuturor să-și amintească dragostea și râsul pe care Bob le-a adus acestei lumi și lecțiile pe care ni le-a dat: să fim amabili cu toată lumea, să-i facem pe oamenii pe care îi iubim să știe acest lucru și să facem față momentelor dificile cu îmbrățișări și râsete”, au mai transmis rudele actorului.

Te-ar mai interesa: Cercetători români: DESCOPERIRE legată de SARS-CoV...

Starul din „Casa plină”, în vârstă de 65 de ani, era într-un turneu de comedie la momentul morții sale. Speculațiile s-au învârtit în jurul stării sale de sănătate, pentru că Saget a avut Covid-19 în decembrie.

Văduva sa, Kelly Rizzo, a declarat pentru ”Good Morning America”, în timpul unui interviu luna trecută, că soțul ei părea să fie sănătos înainte să moară și că a avut Covid în decembrie, dar ”nu a fost nimic grav”.

Te-ar mai interesa: CAISELE, pline de vitamine și minerale. Iată ce bo...

O autopsie a fost finalizată de către medicul legist din Orange County din Florida a doua zi după moartea acestuia, iar rezultatele acesteia au venit recent. Actorul trebuia să plece de la Ritz-Carlton duminică dimineață, iar membrii familiei lui au contactat securitatea hotelului când nu au putut să ia legătura cu vedeta, potrivit raportului.

„Acum că avem concluziile finale ale anchetei autorităților, am considerat că este de cuviință ca fanii să audă acele concluzii direct de la noi”, se mai arată în comunicatul familiei.

Te-ar mai interesa: Iată ce PIETRE și CRISTALE ne ajută să slăbim...

Actorul Bob Saget din serialul "Casa plină" a fost găsit mort

Cine a fost Bob Saget

Bob Saget, 65 de ani, a devenit faimos jucându-l pe Danny Tanner, un tată văduv cu trei fiice, gemenele fiind interpretate de surorile Mary-Kate şi Ashley Olsen, în foiletonul Full House.

Sitcomul, care a fost difuzat din 1987 până în 1995, a făcut obiectul unei continuări pe Netflix între 2016 şi 2020, concentrându-se pe una dintre fete, DJ Tanner.

Robert Saget a fost căsătorit cu Kelly Rizzo şi a avut trei fiice.

Te-ar mai interesa: Băutura aurie care scade glicemia! Este indicată a...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private