miercuri, mai 25, 2022

PRINȚUL HARRY a vorbit sincer despre experiența sa cu sindromul burnout într-un chat găzduit de compania de sănătate mintală BetterUp. Deci, cum l-a afectat burnout-ul pe Prințul Harry și care sunt simptomele acestei probleme de sănătate?

Prințul Harry a apărut într-un chat video cu CEO-ul BetterUp Alexi Robichaux, precum și cu prietena și asul său tenisului Serena Williams, pentru a vorbi despre importanța sănătății mintale. Harry s-a alăturat organizației în calitate de Chief Impact Officer anul trecut, iar în chat a discutat deschis despre propriile sale experiențe cu burnout-ul.

Te-ar mai interesa: 5 semne timpurii de sarcina...

Prințul Harry a vorbit anterior despre experiențele sale cu sănătatea mintală, inclusiv în serialul de sănătate mintală „The Me You Can’t See” cu prezentatoarea TV Oprah Winfrey anul trecut.

Și, pe vremea când avea statut regal, Harry a susținut și sprijinit evenimentele pentru sănătatea mintală, lansând inițiativa Heads Together a Fundației Regale alături de Kate, Ducesa de Cambridge și Prințul William.

În timpul ultimei sale conversații sincere pentru BetterUp, Harry a spus că a experimentat „burnout”, o problemă cu care mulți oameni se confruntă în zilele noastre.

Te-ar mai interesa: Țiuitul în urechi pare să fie legat de o funcție C...

Harry a adăugat că „ajungea literalmente la sfârșitul puterilor, ardeam orice combustibil sau orice abur din motor, mă simțeam ca și cum ardeam lumânarea la ambele capete”.

Ce este burnout-ul?

Burnout-ul este o stare de epuizare emoțională, fizică și mentală cauzată de stres excesiv și prelungit. Apare atunci când te simți copleșit, epuizat din punct de vedere emoțional și incapabil să faci față cerințelor constante. Pe măsură ce stresul continuă, începi să pierzi interesul și motivația care te-au determinat să preiei un anumit rol în primul rând.

Te-ar mai interesa: Care este porția corectă de pâine ca să nu te îngr...

Burnout-ul reduce productivitatea și îți consumă energia, lăsându-te să te simți din ce în ce mai neajutorat, fără speranță, cinic și cu resentimente. În cele din urmă, s-ar putea să simți că nu mai ai nimic de oferit.

Efectele negative ale burnout-ului se răspândesc în fiecare domeniu al vieții, inclusiv acasă, serviciu și viața socială. Burnout-ul poate provoca, de asemenea, schimbări pe termen lung în corpul tău, care te fac vulnerabil la boli precum răceala și gripa. Datorită numeroaselor sale consecințe, este important să se ocupe imediat de epuizare.

Te-ar mai interesa: O nouă pierdere a medicinii românești. S-a stins d...

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private