miercuri, decembrie 1, 2021

După ora 22:00, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a declarat că s-a prelungit carantina pentru șapte localități din județul Sibiu, între care și municipiile Sibiu și Mediaș.

La o oră după închiderea

Te-ar mai interesa: Semne de alarmă că ai lipsă de potasiu – min...

secțiilor de votare, CJSU a anunțat că s-a prelungit carantina  pentru orașele Cisnădie, Tălmaciu și Avrig, pentru comuna Orlat și satul Șelimbăr.

„S-au aprobat 7 hotărâri care vizează solicitarea către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenției de emitere a Ordinului Comandantului Acţiunii pentru prelungirea cu 7 zile, începând cu data de 07.12.2020 ora 05:00, a măsurii de carantină zonală în Municipiul Sibiu, localitatea Șelimbăr, orașul Cisnădie, orașul Tălmaciu, Municipiul Mediaș, orașul Avrig și localitatea Orlat”, a anunțat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii

Te-ar mai interesa: Este Omicron o variantă mai agresivă? Mai are rost...

Sibiu.

Localitățile Sibiu, Cisnădie, Tălmaciu și Șelimbăr sunt în carantină din 16 noiembrie, iar Mediaș, Orlat și Avrig, din 23 noiembrie.

Te-ar mai interesa: Valeriu Gheorghiță răspunde la cele mai întrebate ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri