marți, martie 28, 2023

Raquel Welch a murit la 82 de ani. Actrița, cu o largă recunoaștere internațională și unul dintre sex-simbolurile americane ale secolului trecut, care a jucat în ”One Million Years BC”, a murit acasă în urma unei boli.

Actrița americană și sex-simbol internațional Raquel Welch a murit la vârsta de 82 de ani în urma unei boli cu evoluție foarte rapidă.

Welch și-a câștigat faima internațională cu rolurile ei din Fantastic Voyage și One Million Years B.C. din 1966.

Te-ar mai interesa: Soluții pentru curățarea și detoxifierea rinichilo...

După One Million Years BC, cariera lui Raquel a explodat, iar ea a fost una dintre cele mai căutate vedete feminine de-a lungul anilor ’60 și ’70. Ea a câștigat inclusiv un Glob de Aur pentru cea mai bună actriță de film muzical sau comedie pentru rolul din 1974 din „Cei trei mușchetari”.

Raquel Welch a fost numită una dintre „100 cele mai sexy vedete din istoria filmului”, într-un număr al revistei Empire în 1995 și a fost clasată pe locul 3 în „100 cele mai sexy vedete ale secolului 20” de la Playboy, informează TMZ.

Raquel a fost căsătorită de 4 ori: cu James Welch (’59-’64), Patrick Curtis (’67-’72), Andre Weinfeld (’80-’90) și Richard Palmer (’99-’04) și a avut doi copii, Tahnee și Damon Welch.

Te-ar mai interesa: Cum poţi scăpa de riduri fără creme scumpe. Cea ma...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private