sâmbătă, martie 25, 2023

S-a vindecat de Covid, însă a avut un șoc când a primit factura spitalizării. Acest cetățean a rămas mut de uimire când a citit desfășurătorul, care se întindea pe 181 de pagini.

A fost cunoscut drept pacientul Covid-19 cu cea mai lungă spitalizare. Bărbatul a fost sub îngrijire medicală timp de 62 de zile. Este vorba de cetățeanul american Michael Flor, în vârstă de 70 de ani.

Te-ar mai interesa: Medic: suplimentul natural care ne ajută să combat...

Parcursul său medical a fost complicat de la infectare, pentru un timp chiar nu i se mai dădea nicio șansă și chiar și-a sunat familia, pentru a își lua rămas bun.

Totuși norocul nu l-a părăsit și a reușit să se vindece, însă șocul ulterior a fost și mai mare. Factura spitalizării avea cifre astronomice, prezentate amănunțit pe 181 de pagini. Valoarea uriașă, de peste 1 milion de dolari era să îl facă pe Flor să intre iar în spital, de data aceasta cu o boală de inimă.

Din fericire pentru el, este asigurat Medicare, ceea ce acoperă majoritatea costurilor. În plus, fiind pacient Covid-19, s-ar putea să nu plătească nimic, guvernul american pompând peste 100 de miliarde de dolari în sistemul de sănătate, pentru a ajuta la acoperirea costurilor cu tratamentul pacienților Covid-19, scrie Seattle Times.

Te-ar mai interesa: STUDIU. S-a aflat care este legătura dintre colest...

Iată cum arată factura acestui pacient american, vindecat de Covid-19

  • internarea la Terapie intensivă: 9.736 de dolari pe zi. 42 de zile la izolare au costat 408.912 dolari
  • ventilator mecanic: 2.835 de dolari pe zi. Înmulțit cu 29 de zile, egal 82.215 dolari
  • aproximativ un sfert din factură – costul medicamentelor
  • 2 zile în care organele interne (inimă, rinichi, plămâni) aproape i-au cedat și a fost cel mai aproape de moarte, aproximativ 100.000 de dolari (defalcați pe 20 de pagini).

În total, aproape 3.000 de cheltuieli enumerate pe cele 181 de pagini, circa 50 pe zi.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private