duminică, ianuarie 29, 2023

Cântăreaţa trupei The Cranberries, Dolores O’Riordan, a fost găsită, luni, 15 ianuarie, fără suflare în camera ei de la hotelul Hilton Park Lane, din Londra, de femeia de serviciu, la ora 9.05 dimineaţa.

Menajera a crezut că nu mai este nimeni în cameră şi a folosit cardul de acces pentru a face curăţenie, informează The Mirror. Aceasta a povestit că a găsit-o pe Dolores O’Riordan (46 de ani) fără suflare pe podeaua din baie.

Te-ar mai interesa: Cum să controlezi colesterolul: 5 lucruri simple c...

După câteva zile de la dispariţia vocalistei trupei The Cranberries, autorităţile britanice au dezvăluit motivul care a dus la moartea artistei.

Potrivit unui comunicat oficial, Dolores O’ Riordan a murit din cauza unei supradoze de Fentanil, varianta finală fiind de-acum clară: sinucidere.

Fentanilul este o substanţă produsă pe cale sintetică din grupa analgezicelor opioide, folosit ca anestezic, narcotic şi la tratamentul durerilor cronice, fiind eliberat doar pe reţete speciale pentru substanţe narcotice.

Este un analgezic opioid puternic cu instalare rapidă a efectului şi durată scurtă de acţiune. La o doză de 100 mcg (2 ml), efectul analgezic este aproximativ echivalent cu 10 mg de morfină sau 75 mg de petidină.

Te-ar mai interesa: Suferința în tăcere a femeilor: endometrioza. Medi...

Din surse demne de încredere, foarte apropiate lui Dolores, s-a aflat că ea ar fi suferit de o depresie extrem de puternică. În 2013, a mai avut o încercare de sinucidere. În plus, în ultima vreme o chinuia şi o durere cumplită de spate, aproape fără încetare.

În trecut, Dolores a suferit de anorexie şi a fost diagnosticată cu probleme psihice bipolare. Mai rău, într-un interviu recent ea a recunoscut că a încercat de mai multe ori să ia o supradoză de droguri.

Te-ar mai interesa: „Elixirul tinereții” promovat pe rețelele sociale ...

Ea a fost măritată până în 2014 cu Don Burton (55 de ani) şi aveau trei copii: Taylor, 20 de ani; Molly, 16 ani şi Dakota 12 ani. A strâns în cei aproape 20 de ani de carieră o avere de 13 milioane de dolari.

Sursa: one.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private