Sari la conținut

Sacrificiul lui Radu Pietreanu: ce a făcut pentru a se trata de o boală gravă!

actor

În cadrul podcast-ului lui Micutzu, Radu Pietreanu, actorul de la „Vacanța Mare”, a făcut dezvăluiri despre o perioadă care l-a marcat. Acesta a făcut sacrificii enorme pentru a se trata de o boală cumplită.

Sacrificiul lui Radu Pietreanu: ce a făcut pentru a se trata de o boală gravă!

Radu Pietreanu, în vârstă de 58 de ani,  a rememorat la invitația lui Micutzu un moment cheie din viața lui. Pietreanu a vorbit deschis despre unul dintre cele mai dificile momente din viață, când s-a îmbolnăvit de o boală grea și a trebuit să-și vândă casa și să cheltuie toți banii câștigați de-a lungul carierei sale în televiziune, pe tratament.

„S-a întâmplat să cheltui banii pe care-i strânsesem din televiziune, să rămân fără bani. Acum am văzut că nu mai sunt așa ahtiat după bani, dacă mă sună cineva și mă întreabă ,,Vii să faci un spectacol?” vin, dacă nu nu caut eu. Cu boala trebuie să cheltui cam toți banii, mi-am vândut și casa din București, tot. M-am mutat la Azuga, mi-au trebuit banii pentru tratament. Dacă aș fi investit, eram un mort bogat acum.” a povestit Radu Pietreanu, în cadul podcast-ului lui Micutzu.

Actorul Radu Pietreanu, scenarist și actor român, cel care și-a început cariera în anul 1983 la Cenaclul Orizont al Institutului de Mine Petroșani, a vorbit și despre experiența pe care a avut-o la PRO TV și cum cerințele trustului îl solicitau enorm, astfel că ajunsese să scrie mult mai multe spectacole decât atunci când făcea spectacole pe scenă cu Vacanța Mare.

Radu Pietreanu: Eu mă credeam grozav scriu patru spectacole pe an cu Vacanța Mare

„Eu mă credeam grozav scriu patru spectacole pe an cu Vacanța Mare, când am intrat la PRO TV, scriam cam 15 spectacole pe an, vreo 30 de emisiuni. Am zis asta înseamnă greu, asta înseamnă muncă și banii era la fel mult mai mulți.(…)În 10 ani de televiziune m-am descărcat ca o baterie. Mă prezentam în platou de față cu cameramanii, dădeam ce era mai bun în mine, nu râdea nimeni. Mă uitam la ei, erau serioși. Te descarci pentru că nu primești feedback, nu primești râs nu primești aplauze. Când după 10 ani m-am dus prin cârciumi cu chitara, iar publicul bătea cu palmele în masă și ridicau halbele, am zis asta e ce vreau, feedback instantaneu”, a mai spus actorul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel