Sari la conținut

Obsesia lui Putin. E incredibil la ce tânjește liderul de la Kremlin! „E pur şi simplu obsedat să o aibă în pat”

Viciul lui Putin. Bogații lumii au un adevărat cult pentru lux și lucruri scumpe, iar alții pentru femei frumoase. Președintele Rusiei le are pa amândouă. Unii spun că el ar fi, de fapt, cel mai bogat om din lume, cu o avere de sute de miliarde, lucru ce nu-l împiedică să viseze la cele mai frumoase femei de la Hollywood.

Obsesia lui Putin. E incredibil la ce tânjește liderul de la Kremlin!

Vladimir Putin nu a ascuns faptul că femeile sunt marele lui viciu. A avut amante, a fost căsătorit și a divorțat, are copii cu mai multe femei, și chiar dacă a încercat să-și țină viața amoroasă la secret, a fost dat de gol.

Chiar și în timpul interviurilor, liderul rus n-a ezitat să flirteze cu doamnele care-l chestionau. Iar pe la Hollywood a umblat vorba că a încercat o aventură cu Pamela Anderson, dar făcuse o fixație cu Sharon Stone.

„Se uită la filmele cu Sharon încontinuu. Mai ales la «Basic Instinct». E pur şi simplu obsedat să o aibă în pat pe divă şi se foloseşte de diverse evenimente umanitare pentru a o chema în Rusia, măcar să stea cu ea la aceeaşi masă”, a scris National Enquirer, citând un angajat de la Kremlin.

Celebra divă, deși divorţată de două ori, Sharon Stone n-ar fi avut ochi pentru președintele macho de la Moscova. Chiar dacă a subliniat că Putin nu ar fi genul ei, s-a declarat însă flatată de interesul celebrului șef de stat.

Cetățenie rusă pentru preferații lui

Filmarea din 2010 s-a viralizat, când la un eveniment caritabil, organizat pentru susținerea copiilor la Sankt Petersburg, celebritățile invitate, de la Sharon Stone, Kevin Costner, Kurt Russell, Goldie Hawn, Gerard Depardieu, Vincent Cassel și Monica Bellucci, l-au aplaudat frenetic pe Putin care a cântat pe scenă melodia „Blueberry Hill”.

După invazia din Crimeea, multe staruri s-au dezis de Putin. Nu însă și Gerard Depardieu, Mickey Rourke, Steven Seagal și chiar regizorul Oliver Stone. Depardieu a primit chiar cetățenie rusă, pentru a-și transfera averea acolo, deoarece taxele din Franța erau prea mari. Cetățenie a primit Seagal în 2O16, pe care l-a flatat numindu-l unul dintre marii lideri ai lumii.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel