vineri, august 19, 2022

Salvamarii au intervenit de urgență pe litoral: Bărbat luat de valuri. Deși steagurile roșii anunțau că înotul este interzis, oamenii se încăpățânează și își riscă viața. 

Salvamarii au intervent de urgență în această dimineață pentru a salva un bărbat pe litoralul românesc. Turistul s-a aventurat în marea agitată și a fost luat de curenți către larg.

După o intervenție ca în filme, salvamarii abia l-au salvat pe bărbatul care se aventurase deși steagurile roșii arborate anunțau pericolul de înec. Este vorba despre un turist în vâstă de 34 de ani, din Chisinau.

Te-ar mai interesa: Efect bizar! Bărbat incapabil să „vadă” numerele d...

Un salvamar a înotat până la el și l-a tinut la suprafață până a venit alt salvama cu un skijet, notează Antena 3.

În timp ce era transportat spre mal, turistul și-a pierdut cunoștința. De data aceasta a avut noroc și a scăpat cu viață. Însă mulți turiști ignoră pur și simplu avertismentele salvamarilor.

Înotul era interzis

De altfel încă de ieri este pericol de înec pe litoral. Pe plajă au fost arborate steagurile roșii, semn clar că înotul este interzis.

Cu toate acestea, sute de turiști au ignorat avertismentul și s-au aventurat în mare. În Eforie Nord, trei oameni au fost la un pas de moarte după ce au înotat în Marea agitată.

Te-ar mai interesa: Cancer de piele: Simptomul care poate apărea sub b...

Salvamarii încearcă din răsputeri să îi țină pe oameni departe de geamanduri. Pleacă după ei în apă, încearcă să îi scoată, să îi aducă mai aproape de mal.

Oamenii se încăpățânează și intră în continuare în apă, așa că încearcă pe cât posibil, măcar să îi țină aproape, pentru a preveni o tragedie.

Chiar dacă au tot fost victime de-a lungul timpului, oamenii continuă să intre în apă să înoate chiar și când este vorba de propria viață pusă în pericol.

Te-ar mai interesa: Nu trebuie să petreci NICIODATĂ mai mult de cinci ...

De altfel, chiar în primul weekend de vară de la malul mării s-a produs o tragedie. Un turist a murit înecat la Costineşti, după ce ar fi sărit de pe un dig.

Cu toate acestea…, uităm prea repede și ne riscăm viața.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private