Sari la conținut

Salvamont: Aproape 80 de persoane, salvate de pe munte în ultimele 24 de ore

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Salvamontiştii anunţă că aproape 80 de persoane au fost salvate de pe munte în ultimele 24 de ore în toată ţara, 23 dintre acestea ajungând la spital.

”În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 74 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor”, precizează sursa citată de Agerpres.

Cele mai multe apeluri au fost pentru Salvamont Bihor – 8, dar şi pentru salvatorii montani din Prahova, Lupeni, Caraş-Severin şi Voineasa – câte 7.

Potrivit Salvamont, în cazul acestor intervenţii au fost salvate 79 de persoane. Dintre acestea, 23 au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru a fi transportate la spital.

Foto: arhiva Doctorul Zilei

S-au primit şi 36 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre domeniile schiabile.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel