luni, aprilie 12, 2021

Multe femei se confrunta cu problema lasarii sanilor de la varste din ce in ce mai fragede. Din cauza numarului mare de diete tinute, din cauza varstei, a sedentarismului sau a sutienului neadecvat sau

a nepurtarii acestuia.

Insa, exista o serie de trucuri pe care le putem aborda pentru a evita sa ajungem cu sanii lasati, la varste destul de mici.

In primul rand, este indicat sa facem dusuri cu apa rece. Apa rece tonifiaza pilea si ajuta la mentinerea fermitatii sanilor. Este indicat sa nu facem bai fierbinti prea des pentru ca astfel pielea de pe sani se va molesi.

In al doilea rand, este foarte important sa stim sa alegem sutienul potrivit. Cele mai bune sutiene care nu zdrobesc sanii sunt cele fara balene. Sutienele pushup, care apasa bustul, trebuie evitate pentru ca strica consistenta

sanilor. Cel mai important insa, este sa alegem sutienele pe masura potrivita.

Postura este din nou un lucru foarte important pentru a ne asigura ca vom acea un decolteu frumos pe tot parcursul vietii. Daca nu suntem obisnuite sa stam cu spatele drept, atunci sanii nostri vor avea tendinta sa se alungeasca si sa devina moi.

Cititi mai mult pe lyla.ro. 

Ultimele stiri

Parteneri