Sâni mari şi fermi cu ajutorul plantelor

Sâni mari şi fermi cu ajutorul plantelor
Sâni mari şi fermi cu ajutorul plantelor

Ce femeie nu-şi doreşte sâni fermi şi mari fără să apeleze la bisturiu? Ei bine, acest lucru este posibil, dacă avem rabdare şi apelăm la ajutorul plantelor. Acestea sunt uşor de utilizat şi conduc cu siguranţă la rezultate sigure şi de durată.

Uleiul de germeni de grâu
O metodă la îndemână şi lipsită de suferinţă pentru a îmbunătăţi aspectul bustului este uleiul din germeni de grâu, ce are o acţiune similară estrogenilor (hormoni feminini). Rezultatele se vor vedea dacă uleiul este aplicat pe sâni şi se masează zona cu blândeţe timp de zece minute. Sânii vor fi mai fermi şi mai tonifiaţi fără prea mari eforturi, dar atenţie: pentru asta trebuie repetată procedura cel puţin trei săptămâni la rând.

Uleiul şi tinctura de mărar
Şi uleiul de mărar e o metodă bună pentru a tonifia sânii. La fel ca şi acela din germeni de grâu, el trebuie aplicat zilnic pe sâni, care vor fi masaţi timp de 10 minute. Efectele se vor vedea în timp, dar pentru a obţine mai repede fermitatea se poate lua, concomitent, şi o linguriţă cu tinctură de mărar, de trei ori pe zi, înainte de masă. Pentru acest truc trebuie să aveţi ceva mai multă răbdare şi să-l puneţi în practică două luni, cu pauză de o săptămână la fiecare trei săptămâni de tratament.

Tinctura se consumă de trei ori pe zi, înainte de masă ( o linguriţă este suficientă) timp de trei săptămâni. După o  pauză de o săptămâna se poate relua tratamentul. În mai puţin de două luni, ar trebui să observi rezultatele.

Spirulină, drojdie şi măceşe
Organismul trebuie să aibă hrană pentru a funcţiona şi pentru a se repara. Fiecare organ şi proces al corpului se bazează pe obţinerea de mâncarea de care are nevoie. Chiar şi plantele, inclusiv cele pentru mărirea sânilor, au nevoie de „combustibilul” potrivit pentru a funcţiona optim. Corpul dumneavoastră nu va primi hrana ideală de care are nevoie doar din pastilele şi vitaminele preparate în laboratoarele farmaceutice, ci în urma consumului de fructe proaspete, spirulină, Chlorella, lucernă, iarbă de grâu, drojdie şi măceşe.

Amestec pentru stimulare hormonală

Rădăcina de lemn-dulce, seminţele de mărar şi cele de anason sunt cunoscute pentru faptul că stimulează creşterea sânilor în mod hormonal. Se poate face un amestec din părţi egale de aceste plante, care se dă prin râşniţă şi se consumă în fiecare dimineaţă câte o linguriţă. Amestecul se ţine mai întâi cinci minute sub limbă, apoi se înghite cu puţină apă. Atenţie însă! Plantele acestea pot aduce, pe lângă mărirea sânilor, şi dezechilibre hormonale, precum întârzieri ale menstruaţiei sau, dimpotrivă, menstruaţii mai dese şi mai abundente.

Utilizarea plantelor pentru mărirea sânilor vor fi însă zadarnice dacă dieta dumneavoastră şi stilul de viaţă sunt nesănătoase.
Aşa că trebuie să renunţaţi la mare parte dintre produsele de origine animală în favoarea fructelor şi legumelor. Începeţi să beţi mai multă apă şi reduceţi consumul de carbohidraţi nesănătoşi.

Şi exerciţiul fizic este foarte important. De aceea este important să faceţi acasă (cel puţin de două-trei ori pe săptămână) un exerciţiu extrem de simplu: cu coatele îndoite, duceţi mâinile la nivelul bustului (până se apropie vârfurile degetelor), apoi întindeţi braţele în lateral, trăgând uşor în spate pentru a scoate pieptul în faţă.

Şi nu uitaţi, poziţia spatelui e esenţială: menţineţi coloana dreaptă, umerii traşi înapoi şi abdomenul încordat, pentru a oferi sânilor susţinerea de care au nevoie.

 

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox