duminică, iunie 20, 2021

Săptămâna care tocmai a început are o importanță majoră din punct de vedere astral. Mulți pasionați de astrologie o așteaptă de mult timp, fiindcă în această perioadă vom avea de-a face cu ziua cea mai

norocoasă din an!

Astrologii înșiși așa au denumit-o, dat fiind momentul special al întâlnirii dintre Soare și Jupiter, planeta norocului.

Marea întâlnire a acestor două planete se produce marți, în semnul Săgetătorului, reședința lui Jupiter.

Însă surpriza nu se oprește aici. În același timp, Soarele se va întâlni și cu Mercur, la câteva ore distanță, după care, în ziua următoare, Jupiter se va întâni și el cu Mercur, care se află totuși în mișcare retrogradă, să nu uităm.

Întâlnirea astrală a acestor mari planete va duce la o intensificare a energiillor. Tot la începutul săptămânii,

planeta Neptun își va relua mersul direct, iar acest lucru este important din mai multe motive: Neptun se află în Pești, la ea acasă și are o afinitate recunoscută cu Jupiter, potrivit astrologului Nadiya Shah. Așadar avem aceste energii interconectate, energii ale clarității și ale optimismului.

Vom trăi sentimente de speranță, de ieșire la lumină. Speranța este o forță incredibilă, care poate muta lucrurile din loc, mai spune astrologul de talie internațională Nadiya Shah. Atunci când simțim că am ajuns într-un punct mort, speranța ne va arăta o cale nouă și vom înțelege că nu e totul pierdut.

Așadar, ce ne aduce ”cea mai norocoasă zi din an”? Vom simți că și cele mai îndrăznețe visuri au fundament. Energiile importante ale acestor planete ne vor da forță și vom fi siguri că lucruri minunate ne așteaptă. E o revenire în forță a optimismului!

Întâlnirea Soarelui cu Jupiter în Săgetător va conta pentru fiecare, în cel puțin un domeniu al vieții. Vom vedea clar ocaziile, oportunitățile. Vom fi siguri și vom beneficia de claritate și viziune.

Dat fiind Mercur retrograd, vom simți încă un lucru uimitor. Știi că te macină o ocazie pe care ai ratat-o? Șansa vieții, ocazia unică?

În acest context astral, chiar și această ocazie va reveni. Așadar, să ne pregătim cu optimism și cu curaj pentru ”cea mai norocoasă zi din an”, ziua de marți.

Chiar și ușile care s-au închis, în acest context astral ne mai dau o șansă. Vom avea dovada de la marea întâlnire a lui Jupiter cu Mercur retrograd.

Important este să avem bunăvoința de a ”vedea” ocaziile minunate care ne mai dau o șansă.

Ultimele stiri

Parteneri