Sari la conținut

Săptămână grea pentru o zodie. Numerolog: Să dea dovadă de forță, putere și tărie

mihai voropchievici
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
horoscopul săptămânii

Horoscop RUNE 1-7 Mai. Mihai Voropchievici, numerolog, a prezentat horoscopul runelor pentru următoarea perioadă. O zodie trebuie să de dovadă de forță, putere și tărie.

Horoscop rune pentru Berbec

Berbecii primesc un mesaj dublu. În primul rând, sunt sfătuiți să se relaxeze. Cineva foarte apropiat se va bucura de o sănătate excelentă în intervalul 1-17 mai 2023. Singura veste rea e că tind să își facă griji din te-miri-ce.

Horoscop rune pentru Taur

Taurii au o săptămână mai grea. E nevoie ca nativii din zodia Taur să dea dovadă de forță, putere și tărie. Runa le spune să fie rezistenți, căci săptămâna care vine e mai grea din punct de vedere financiar, dar și al sănătății. Va trece și de perioada aceasta complicată.

Horoscop rune pentru Gemeni

Gemenii sunt atenționați că de acolo de Sus sunt pregătiți pentru o viață nouă. Apare o revigorare și o renaștere în planul tuturor disponibilităților. Și financiar va fi la fel.

Horoscop rune pentru Rac

Racul va primi vești bune în intervalul 1-7 mai 2023. S-ar putea să primească un cadou surpriză sau chiar o sumă frumoasă de bani.

Horoscop rune pentru Leu

Pentru Leu, runa spune că este aproape o certitudine faptul că cineva care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat.

Horoscop rune pentru Fecioară

Fecioarele au o săptămână în care sunt protejate. Se vor simți în siguranță, vor fi ferite de toate atacurile forțelor malefice înconjurătoare. Cu alte cuvinte, în perioada 1-7 mai, Fecioarele au protecție divină totală.

Horoscop rune pentru Balanţă

Balanțelor, sunteți pregătite să vă faceți bagajele? Astrele vă anunță o călătorie. Numai vreme bună să fie!

Horoscop rune pentru Scorpion

Scorpionii au o săptămână mai anevoioasă. Sunt pe o pojghiță subțire de gheață. Deci, fiți extrem de prudenți cum acționați, cu cine vorbiți, ce angajamente vă luați și ce afaceri doriți să faceți. Amânați, căci nu e nicio problemă orice acțiune.

Horoscop rune pentru Săgetător

Săgetătorii primesc un sfat frumos. Sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Totodată, să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună decât cea precedentă.

Horoscop rune pentru Capricorn

În schimb, runa le șoptește Capricornilor că trebuie să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului. Surprizele plăcute sunt pentru cei care știu să aștepte. Pentru ei e mai greu, căci sunt în continuă acțiune. Ei vor să realizeze lucruri mereu.

Horoscop rune pentru Vărsător

Vărsătorii vor afla un adevăr important ce le poate schimba sau marca viața. Acest adevăr ține de acțiunile lor precedente. În funcție de cum au acționat, pot primi niște înștiințări, comunicări, adevăruri extrem de importante, care pot veni cu schimbări în viața lor.

Horoscop rune pentru Pești

Peștii îl au pe Vunjo, câștigă pe toate planurile și ar fi bine să fie siguri. Au o săptămână foarte bună, în care tot ce își propun va deveni realitate. Peștii sunt, de altfel, de multe ori ocrotiți de cele rele, doar că în perioada 1-7 mai vor avea parte de un dram mai mare de noroc ca niciodată, a spus Mihai Voropchievici, potrivit fanatik.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel