Sari la conținut

Şapte tipuri de sex care alungă plictiseala din cuplu

Relaţiile sexuale în locuri publice, jucăriile sexuale şi rolurile în pat pot condimenta o relație. Iată care sunt cele mai tentante tipuri de sex, pe care merită să le încerci.

1. Sex în public

Pentru a face sex în public nu trebuie să fii nici exibiționist, nici lipsit de bun simț. Doar simpla idee că ați putea fi prinși va crește nivelul de adrenalină și va condimenta actul sexual. Căutați un loc retras, un parc, o parcare goală, departe de ochii curioșilor, dar tot aproape de ideea de loc public. Pentru început, puteți să vă limitați la preludiu într-un loc public.

„Așezați-vă în ultimul rând la cinema și ghidează mâna opartenerului spre părțile tale intime”, recomandă expertul în sex, Lora Somoza. Chiar dacă veți continua acasă ceea ce ați început, partida va fi una memorabilă.

Citeste si:

2. Sex ca-n în filme

Cu toții avem fantezii, nu e nimic în neregulă cu asta, iar când avem ocazia să le punem în practică, rezultatul este uimitor. Fie că vă imaginați că faceți sex cu un polițist sau cu o școlăriță perversă, cereți-i partenerului să între în joc. Încercați și să puneți în practică lucruri la care doar visați. „Dacă nu știți de unde să începeți, încercați să vă prefaceți că nu vă cunoșteți”, sugerează sexologul.

3. Sexul de împăcare

Femeile știu cel mai bine cum este să fie incredibil de supărate pe partener, dar, în același timp, îl consideră irezistibil. Sexul de împăcare, spun ei, este foarte intens, tocmai datorită emoțiilor şi nervilor acumulaţi. Fie că sunteţi foşti iubiţi care s-au împăcat după o perioadă mai mare de timp, fie că ați avut doar o ceartă aprigă, sexul de împăcare are o încărcătură emoțională imensă.

4. Cu surle și trâmbițe

Adică sexul fără limite și inhibiții. Știți cuvintele acelea perverse pe care vă temeți să le spuneți cu voce tare? Ei bine, nu le spuneți, strigați-le cu toată forța. Împărțiți o sticlă de vin și veți avea curaj să vă provocați reciproc pentru a ajunge la climax. Nu vă temeți să scoateți sunete de plăcere, asta va face sexul și mai incitant, iar partenerul va știi clar ce vă face plăcere.

5. În baie

Specialiștii spun că baia este cea mai desconsiderată cameră a casei atunci când vine vorba de sex. „De asta s-au inventat blaturile pentru chiuvetă!”, crede sexologul Samoza. În plus, bărbatul va putea privi toată acțiunea în oglindă, ceea ce va face actul și mai incitant. De asemenea, puteți folosi ca alternativă cada sau toaleta. Dacă aprindeți și două-trei lumânări parfumate, atmosfera va fi tare încinsă.
6. Sexul interzis

„Dacă e să învățăm ceva din best-sellerul erotic ‘50 Shades of Grey’, este că și femeilor le plac lucrurile perverse”, spune Somoza. Așa că nu vă temeți să încercați lucruri noi. Fie că femeia preferă să fie legată și „folosită” de partener, fie că vrea să îi arate că îl poate domina, orice schimbare e binevenită. Un pic de aventură nu strică nimănui.
7. Dragoste pe plajă

Sunetul valurilor, nisipul fin pe piele și briza răcoroasă care îți străbate trupul gol, sunt tot atâtea elemente care să vă convingă că sexul pe plajă este de neratat. Alegeți însă un loc ferit de turiști și dați frâu liber imaginației.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.