Sari la conținut

Sarea din sânge. Prof. dr. Ioan Bradu Iamandescu dezvăluie secretul anticancer: „E o taină medicală”

Lupta cu cancerul
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Cele 7 schimbări în stilul de viață care reduc riscul de cancer

Secretul anticancer. Prof. univ. dr. Ioan Bradu Iamandescu a fost un cunoscut medic primar Alergologie și Imunologie clinică, deschizător de drumuri în psihosomatică și autor de cărți.

A realizat primele studii de muzicoterapie din România, în cadrul catedrei de Psihologie Medicală şi Psihosomatică a UMF „Carol Davila“ din Bucureşti.

Prof. univ. dr. Ioan Bradu Iamandescu s-a stins din viață în urmă cu cinci ani, dar, cu puțin timp înainte de momentul fatidic, a transmis redacției ampress.ro un text în care vorbește despre probleme fundamentale ale sănătății.

Iată ce spune unul dintre cei mai mari alergologi europeni, somitate a cercetării medicale, cel care a aprofundat și brevetat terapia prin muzică, despre lipsa sării din sânge.

Sursa foto: doctorulzilei.ro

Secretul anticancer, dezvăluit de prof. dr. Ioan Bradu Iamandescu

„Sarea din sange!!! Secretul anticanceros-taină medicală! O taina tinuta cu mari eforturi și multi bani departe de urechile si ochii „prostimii”.

Lipsa sarii din sange!! Interesant, dar LOGIC. Aceeasi problema cu tensiunea arteriala: inainte 130/80 era tensiune de aviator, acum este limita superioara a „normalului”. Sa aiba aceeasi justificare?

Va dezvaluim azi o taina tinuta cu mari eforturi si multi bani departe de urechile si ochii „prostimii”. Excesul de sare, zahar si grasimi, dauneaza grav sanatatii !Asta da avertisment medical!

Ce înseamna exces nu ne explica însa nimeni!!! La prima citire, exces înseamna prea mult, dar raportat la greutatea fiecaruia!!! Între copilul de 20 de kilograme si adultul de 80 sau 120 de kilograme… e omarja de eroare foarte mare, ca sa pronunti exces, sau sa recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi.

Între omul de la munte… care bea apa puternic magnetizata si aproape pura si cel de la șes sau de la oras care primesc apa cea mai infecta, cel de la munte va „dizolva” si elimina mult mai reped chimicalele!

Nu uitati ca nu suntem la fel, ca nu avem aceeasi grupa sanguina, ca difera si RH-ul – purtatorul de oxigen din sange! Unii au în sânge predominant Cuprul (RH negativ) altii, cei mai multi, au Fierul (RH pozitiv)!

Nu uitati ceea ce multi vor sa ascunda:- orice reactie a apei cu sarea produce… caldura!!!
Iar sarea formeaza pricipalul electrolit care, scos din sânge, reduce de… 11.000 de ori viteza transferului informational catre creier!!!

Mai simplu spus, lipsa sarii din sânge… prosteste!!! Intuitia îmi spune ca asta este scopul lor real: sa devenim legume! La munca si înapoi acasa, la televizor unde ni se repeta zilnic astea: excesul de sare zahar si grasimi dauneaza grav sanatatii!

EXCESUL de alcool, tutun și medicamente

Dar excesul de alcool, tutun si medicamente? De ce nu se fac campanii la TV cu acest subiect? De ce nu se fac campanii contra drogurilor ??? Nu este vorba de boala si moarte, mai ales în rândul tinerilor? Ba da! Dar este vorba si de bani, de multi bani atât de multi încât viata copiilor si a tinerilor…nu mai conteaza!!! Este vorba de profituri imense, accize si taxe!

Si în fond este bine sa ai multe „legume” în sistem ! Pentru ca legumele îsi platesc taxele la zi! Amintiti-va! Ce face medicul prima data când ajungi în spital? Îti schimba regimul alimentar: fara sare!!!! Adica taie legaturile informationale cu creierul, ca sa poata trimite medicamentele peste tot în corp.

Amorteste creierul pentru ca altfel, acesta, ar reactiona imediat la chimicalele administrate! Ar declansa alergii!

ZAHĂRUL

Dar zaharul? Zaharul e purtator de un cu totul alt tip de informatii ! Nu vorbi de „clasicul” zahar alb, tos, chimizat la maxim!!!Vorbim de zaharul natural din fructe sintetizat de natura cu ajutorul apei ! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine, naturala!

Vitalitatea dvs. si a copiilor dvs., atentia, concentratia, vin din zaharurile naturale! Si evolutia dv.

Secretul anticancer: GRĂSIMILE

Sa vedem ce spun studiile! Colesterolul ajuta la formarea membranelor celulare; la sinteza hormonilor în glandele suprarenale si în ovar!!! Colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformarii de catre ficat în acid biliar.

Nivelurile joase ale colesterolului, induse cu ajutorul medicamentelor, duc la aparitia depresiei, comportamentului violent, sinucidere, cresterea riscului de infarct miocardic si mai ales o slaba functionare a sistemului imunitar.

În trecut, cineva cu un regim alimentar ce continea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era considerat normal. Asta pâna când, cei de la OMS, au hotarât sa schimbe normele! Sa le coboare la 200! Imediat, au aparut 36 de milioane de „bolnavi”,si 4,3 de miliarde de dolari pe an, câstig, dintr-un foc!.

Între vrajeala stiintifica a unora si intuitia lui stramoseasca, ciobanul român a ales intuitia!… tot cu slanina, pita, ceapa si palinca traieste! Nu face exces si traieste mult si bine… cum ati vrea sa-si creasca altfel oile, sa lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii? Si toate astea pâna pe la 60-70 de ani… cu un cojoc mitos de 40 de kilograme pe umeri si bâta în mâna? Acum, trageti dvs concluziile.

Secretul anticancer: APA

„Ce face apa daca e bauta inainte de a manca si imediat dupa masa!” Un articol foarte bun. Nu doar despre apa calda dupa mancare, dar si despre atacul de cord.Chinezii si japonezii beau ceai fierbinte in timpul mesei, nu apa rece.

Poate e timpul sa adoptam „obiceiul lor” la masa. Pentru cei carora le place sa bea apa rece, acest articol li se adreseaza direct. Este frumos sa bei un pahar cu apa rece dupa masa, dar apa rece solidifica hrana uleioasa pe care tocmai ai inghitit-o.Va incetini digestia.

Cand aceasta reactioneaza cu acidul, se va rupe si va fi absorbita de „intestine” mai repede decat mancarea solida.Trece in intestine si foarte rapid se transforma in grasime si duce la „cancer”. Este cel mai bine sa se bea supa fierbinte sau apa calda dupa mancare.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel