sâmbătă, octombrie 23, 2021

Hainele sunt mici si stramte, fermierii ne ofera o gramada de produse proaspete si delicioase, saptamanal mergem la cate o nunta sau un party. E vara. Un anotimp perfect pentru a ne curati organismul. Facuta

bine, o cura de detoxifiere poate adduce avantaje atat trupului cat si mintii si nu exista moment mai bun pentru asa ceva decat in lunile calde. Iata cateva dintre cele mai simple si la indemana metode de detoxifiere pe care le poti incerca.

   Acupunctura

Fanii acestui procedeu vechi de peste 5000 de ani se jura ca acupunctura poate vindeca aproape orice, de la problemele de ten pana la indigestii. Desi este una dintre cele mai scumpe metode de detoxifiere, acupunctura poate fi ideala pentru problemele digestive.

   Carbunele

De multe secole incoace, japonezii ai folosit

carbunele alb pentru a elimina substante toxice din organism, incepand cu cele mai nocive otravuri si incheind cu respiratia urat mirositoare. Porii acestui tip de carbune pot absorbi usor o multitudine de substante si gaze toxice. Dintre produsele pe baza de carbune alb pe care le putem gasi si noi in comert, amintim: pudra de carbune comestibila (absoarbe toxinele intestinale), sapunul pe baza de carbune si purificatorii de apa (care absorb clorul si il inlocuiesc cu minerale).

 

Continuarea pe Lyla.ro

Ultimele stiri