miercuri, iunie 16, 2021

În afară de exercițiile fizice, alimentația sănătoasă și hidratarea sunt elemente-cheie care te ajută să obții un abdomen „six pack”. Există și suplimente care grăbesc topirea grăsimii de pe burtă și tonifierea

mușchilor:

Cofeina

Cofeina este unul dintre cele mai comune suplimente naturale care ajută la slăbit și arde grăsimea, atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților. Dacă este luată înainte de exerciții, cofeina stimulează și grăbește arderea grăsimilor în timpul antrenamentului și în plus oferă energie.

Extract de ceai verde

Ceaiul verde conține cantități mari de polifenoli care te pot ajuta să obții un abdomen cu pătrățele. În plus, ceaiul verde ajută organismul să transforme grăsimea în energie și stimulează metabolismul.

Yohimbe

Yohimbe este supliment asemănător

cofeinei. Acesta stimulează circulația sângelui în zona coapselor, a abdomenului și a spatelui dacă este luat înainte de începerea antrenamentului și accelerează procesul de ardere a grăsimilor.

Hoodia

Hoodia este un supliment natural care potolește pofta de mâncare. Cel mai bine este să îl luați după masă.

Pudră proteică

O dietă săracă în calorii poate duce la slăbirea musculaturii. Pudra proteică îți asigură aportul de proteine de care ai nevoie ca să-ți dezvolți mușchii.

Ultimele stiri

Parteneri