Sari la conținut

Saturn în Pești. Astrolog: Planeta va trece printr-un reset serios până în 2025

Din cuprinsul articolului

Astrologul Daniela Simulescu a vorbit despre tranzitul lui Saturn în Pești și spune că planeta va trece printr-un reset serios până în 2025.

Potrivit DcNews, începând cu data de 7 martie 2023, Saturn își va începe tranzitul prin semnul Peștilor. „Planeta recunoscută pentru teste dure, limite și frustrări va păși în ultimul semn al zodiacului. Ce înseamnă asta? Că planeta va trece printr-un reset serios până în 2025. Că planeta ne va da un ultimatum. Că nu vom mai putea consuma resursele în neștire, cum o facem de ceva timp încoace. Că ne vom construi noi credințe”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Mesaj puternic pentru o zodie

Daniela Simulescu, astrolog DCnews, a transmis un mesaj important pentru nativii unei zodii. Iata despre ce este vorba!

„Trecem la Peşti şi cei cu ascendentul în Peşti. Vă invit să facem următoarea situaţie, următoarea chestie. Din mai până acum, gândiţi-vă ce bani aţi cheltuit. De când a intrat Jupiter în Berbec, adică pe 11 mai.

Aţi investit în ceva serios sau doar aţi cheltuit banii fără să vă pese? Gândiţi-vă în ce aţi investit banii. Dacă nu aţi investit în ceva sănătos, ţineţi-vă bine.

Aveţi în casa a opta Soare, Venus, Mercur. Ştiţi cum se scurg banii? Peste tot se scurg banii. Jupiter, retrograd în continuare în casa a doua, va ieşi de acolo pe 28 octombrie.

Se scurg banii. Jupiter se va întoarce în semnul vostru pe 28 octombrie şi se va apropia iarăşi de Neptun. Şi ştiţi ce o să se întâmple? Un wake-up, o trezire.

O să vă daţi seama că aţi supraestimat anumite situaţii. Aţi crezut că nu are cum să se întâmple, aşa cum aveţi voi chestia asta. S-ar putea să aveţi un şoculeţ.

După care, Marte din casa a patra, în careu cu Neptun în semnul vostru, aduce neînţelegeri cu vecinii, cu proprietarii, cu administratorul, cu cartierul în care locuiţi. Vi se promit lucruri care nu se fac, vor fi scandaluri, gălăgie.

E un zumzet din ăsta unde se ceartă lumea, vă implicaţi şi voi, nu se întâmplă nimic, dar vă sleieşte, vă epuizează foarte mult. Nu puteţi evita anumite lucruri, trebuie doar să vedeţi cât de mult vă implicaţi”, a transmis Daniela Simulescu, potrivit DCnews.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel