Sari la conținut

Scandal de proporții la Casa Regală. Imagini intime cu Harry și Meghan stârnesc un val de reacții

Prințul Harry și Meghan Markel au ajuns din nou în atenția publicului și au stârnit revoltă la Casa Regală: imagini cu cei doi, prezentate într-un trailer de 60 de secunde pentru un documentar ce va apărea pe Netflix.

Trailerul documentarului a fost lansat în cea de-a doua zi a vizitei prințului şi prinţesei de Wales în SUA. Este motivul pentru care presa britanică a scris că Harry ar fi încercat să-și saboteze, astfel, fratele, aflat la primul turneu în SUA după opt ani.

Documentarul despre Harry şi Meghan ar putea apărea pe 8 decembrie, susţin surse neoficiale. Pentru realizarea acestui serial, ducii de Sussex au fost plătiţi cu nu mai puţin de 100 de milioane de dolari, după cum a scris presa internațională.

Imagini intime cu Prințul Harry și Meghan Markle

Deși au spus că își doresc discreție, trailerul de pe Netflix înfățișează fix contrariul legat de Prințul Harry și Meghan Markle. Cei doi se sărută, sar de bucurie și apar tot felul de cadre cu ei, în ipostaze foarte apropiate.

Ingrid Seward, redactor-șef al publicației „Majesty”, a declarat: „Lansarea trailerului în timp ce William și Kate se află la Boston pare o ambuscadă a lui Harry și Meghan. Ei sunt destul de buni la astfel de lucruri, iar sincronizarea e totul.

acă privim cu atenție cât de bine au fost primiți William și Kate în Boston și dacă analizăm munca extraordinară pe care o fac în comunitate, ne dăm seama că tentativa celor doi a eșuat”, a spus Ingrid.

În trailerul Netflix, momentul în care Harry vorbește despre „spatele ușilor închise” este unul crucial. Avertismentul acestuia este urmat de o imagine cu William, Kate, Camilla și o Meghan însărcinată.

Cadrul a stârnit speculații potrivit cărora producția Netflix va conține noi informații despre ruperea relației dintre Meghan Markle și Casa Regală. La vremea respectivă, ea era însărcinată cu Archie.

„Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele ușilor închise“, spune Harry, în trailer, despre decizia sa de a face acest documentar.

„Când miza e atât de mare, nu e logic să auziți povestea de la noi?“, adaugă Meghan.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel