duminică, martie 26, 2023

Scandal monstru în lumea bună a Capitalei. Soțul unei cunoscute vedete a distrus două mașini în Cotroceni. Avea ordin de restricție.

Costin Craioveanu, cel cunoscut și sub numele de „Pictorul vedetelor”, a iscat un scandal monstru pe o stradă din Cotroceni, după ce s-a urcat băut la volan și a avariat grav două mașini parcate regulamentar, a doborât un stâlp și a intrat cu mașina într-un gard.

Te-ar mai interesa: Accident grav feroviar în România! O locomotivă a ...

Costin Craioveanu este soțul cunoscutei soliste a trupei Class, Mihaela Cernea. Cei doi sunt împreună de 20 de ani și au doi copii, un băiat, Leon și o fată, Leia. Cu toate acestea, cei doi s-au despărțit.

Soțul Mihaelei Cernea, ordin de restricție pentru că a bătut-o pe artista de la Class.

Scandal monstru în lumea bună a Capitalei. Soțul unei cunoscute vedete a distrus două mașini în Cotroceni. Avea ordin de restricție

Bărbatul nu avea voie să staționeze pe strada unde a produs accident, acolo unde domiciliază soția sa Mihaela Cernea, deoarece artista a cerut, pe 20 ianuarie, ordin de restricție împotriva tatălui copiilor ei, pe motiv de violență domestică.

Potrivit deciziilor instanțelor de judecată, Costin Craioveanu nu are voie să se apropie la 200 de metri de reclamanta Mihaela Cernea. Mai mult de atât, pictorul este nevoit să facă psihoterapie la Centrul de Asistență al Agresorului din sectorul 5, timp de trei luni de zile.

Te-ar mai interesa: Studiu: Valorile ridicate ale colesterolului nu am...

Potrivit Antena 3, Craioveanu a mințit că nu își conducea mașina de teama unui dosar penal. Acesta nu era singur în mașină, ci cu iubita sa despre care a spus inițial că ar fi fost la volan.

Cu toate acestea, camerele de supraveghere au putut surprinde momentul în care acesta a acroșat cele două mașini, dupa care a coborât pentru a verifica daunele. Vecinii sunt cei care au sunat imediat la 112.

Te-ar mai interesa: Horoscop: Previziunile Cameliei Pătrașcanu. „Avem ...

Adevărul din spatele „divorțului” ex-solistei de la Class. „Ea mi-a spus inițial

Cei doi „au divorțat” anul trecut, în mai. El spune că în glumă

Anul trecut, în luna mai, pictorul Costin Craioveanu anunța pe o rețea socială că a venit momentul să se despartă de Mihaela Cernea. Cu toate acestea, mesajul a rămas online doar câteva secunde, fiind ulterior șters.

Imediat, prietenii cuplului au început să-și pună întrebări, dar mulți au evitat să-i întrebe pe cei doi dacă postarea este veridică. Costin Craioveanu a explicat ulterior că a fost vorba doar de o glumă.

Te-ar mai interesa: Părintele Cleopa: Cum să ne izbăvim de lucruri nec...

„Nu este nimic adevărat. Eram cu Mihaela acasă și era vorba de un pescuit și atunci i-am spus că scriu în glumă că divorțăm. Am scris ceva de genul «Gata, s-a terminat, dacă tu ești bărbatul în casă, atunci ne despărțim».

Ea mi-a spus inițial că nu am curaj să postez așa ceva, eu i-am arătat că am. Am postat, a văzut și ea, după care am șters tot. Atât și nimic mai mult. Nici vorbă să divorțăm, ne înțelegem foarte bine, suntem alături de 20 de ani. Lumea să stea liniștită. Chiar vă mulțumesc că m-ați sunat, era păcat să se interpreteze”,  declara la acea dată Costin Craioveanu, potrivit CanCan.

Te-ar mai interesa: Planta care reduce inflamația varicelor. Lidia Fec...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private