Sari la conținut

Psihiatrul Gabriel Diaconu: Ca medic, aș introduce mâine vaccinarea obligatorie. Atât scandal degeaba…

Psihiatrul Gabriel Diaconu: Ca medic, aș introduce mâine vaccinarea obligatorie. Atât scandal degeaba…

Gabriel Diaconu, unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați medici psihiatri din România, este de părere că vaccinarea ar trebui să fie obligatorie, „din același motiv pentru care internăm nevoluntar persoanele care amenință că se sinucid”.

Psihiatrul Gabriel Diaconu: Ca medic, aș introduce mâine vaccinarea obligatorie. Atât scandal degeaba…

Într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, medicul psihiatru explică pe larg care sunt motivele din spatele unei asemenea decizii, necesare, în opinia sa, pentru toți cetățenii României.

„Mno, de acum numărăm înapoi zilele, că tot e început de an.

Până când? Până ne infectăm și cu Omicron.

Nu mi-e de altceva decât de necăjiții care vor avea de suferit în perioada imediat următoare. De ei, dovezi sunt deja destule, majorității nu îi pasă. Măcar că unii sunt deja parte din cei care vor ajunge în spital, sau vor muri, și nu știu asta.

E impresionant cât de cretin se poartă unii în discursul public. Vorbesc foarte serios. E impresionant. Parcă vorbesc de corcodușe, sau butoaie cu boștine, sau de câte căcăreze face în medie oaia. Nerăsuflata meliță meliță. Substantiv și verb.

Ca medic, și o spun foarte liniștit, aș introduce mâine vaccinarea obligatorie. Atât scandal degeaba a fost făcut.

Dar na, oamenii vor musai tratament, că vaccinul e experiment. Bine că sunt antiviralele anafură. Bine că sunt spitalele vacanțe cu pensiune completă.

De ce obligatorie vaccinarea. Păi din același motiv pentru care internăm nevoluntar persoanele care amenință că se sinucid.

Mortalitatea e cam la fel la cei cu idei de suicid precum în COVID.

Dar noi, umanitatea, vedem profundul anormal din ideea de a te sinucide.

În schimb o dăm, relativist, din colț în colț când vine vorba de cea mai bună armă împotriva Corona.

Măcar amărâtul ăla care se sinucide nu trage pe altcareva după el. Dar acum, când lucrurile sunt la mintea cocoșului, devine evident că ne-am tâmpit, inevitabil și, pentru unii, fatal.

Ce-o să facem la final, o să comparăm cruciulițe? Noi și antivaxxer-ii? O să vedem care a pierdut mai mulți în luptă?

Sau cu ceilalți, antisistemii, o să fie o paradă mai prin vară, așa, unde se vor lăuda plăieșii cum s-au luptat ei cu statul și au învins?

Adunătură de prostovani. Dușmanul e în direcția cealaltă. E virusul, nu statul!

Măcar aveți naiba grijă de voi, haiducii lui Șapte-cai! Că de bombat pieptul toți sunteți buni. Nu știți cum să aveți grijă? Luați-vă unul după altul, că toți vă jucați cu timp împrumutat.

Am o singură conștiință. Și pentru ea scriu, grației ei gândesc, în virtutea ei îmi pun obrazul la bătaie.

Așa cum am făcut-o de fiecare dată când am cerut internarea nevoluntară a unui sinucigaș. Pentru că prețuiesc viața semenului meu. Din același motiv aș și vaccina, obligatoriu, populația, cu riscul că după aia ne vedem la proces.

Morții n-au pe cine da în judecată. Ei înșiși, zic unii, se duc la judecată. Iar la poarta Raiului vor sta, cum e firesc, amărâții și gogomanii. Totuna, până la urmă”, a scris medicul Gabriel Diaconu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel