Sari la conținut

Scandalul dintre Meghan și Kate: Am găsit-o pe întinsă pe podea, plângând

Sursă: Pagesix

Harry a atins una dintre cele mai controversate probleme care s-au petrecut între Meghan și Kate când cuplul făcea încă făcea parte din familia regală.

În ciuda faptului că Markle a vrut să păstreze pentru ea însăși detaliile confruntării sale cu Prințesa de Wales, Ducele de Sussex le-a expus lumii întregi prin noua sa carte biografică.

Lupta dintre Meghan și Kate care a făcut-o pe ducesa de Sussex să plângă

Harry de Sussex a mărturisit între paginile noii sale biografii că, cu câteva zile înainte de nuntă. a găsit-o pe Meghan Markle plângând pe jos din cauza că s-a certat cu Kate Middleton. Se pare că totul a plecat de la rochia prințesei Charlotte, fiica prințului William.

Harry susține că prințesa Kate i-a trimis lui Meghan un mesaj în care spunea: „Rochia lui Charlotte este prea mare, prea lungă, prea largă. A plâns când a încercat-o acasă.” Și a explicat că Middleton aparent nu a vrut să se întâlnească cu croitorul lui Meghan la Palatul Kensington, așa că cele două femei au schimbat brusc mesaje text pe acest subiect, la doar patru zile după întâlnire.

Sursă: Pagesix

Mesajele tensionate pe care Kate și Meghan le-au schimbat cu câteva zile înainte de nuntă

Meg a întrebat-o pe Kate dacă știa ce se întâmplă acum, cu tatăl său. Kate a spus că era foarte conștientă, dar rochiile sunt importante. Și nunta este în patru zile!” „Da, Kate, știu…” se răsti Markle. „Meg nu i-a răspuns imediat lui Kate. Da, avea nesfârșite mesaje text legate de nuntă, dar se ocupa mai ales cu haosul din jurul tatălui său”, a clarificat Harry.

„Așa că a doua zi dimineață, i-a trimis un mesaj lui Kate în care îi spunea că din acel moment croitorul nostru ne așteaptă. La scurt timp mai târziu, am venit acasă și am găsit-o pe Meg pe podea. Plângând”, a mărturisit prințul în cartea sa.

Kate și-a cerut scuze

„Am fost îngrozit să o văd atât de supărată, dar nu mi s-a părut o catastrofă. Emoțiile erau la vârf, desigur, după stresul din ultima săptămână, din ultima lună, din ultima zi. A fost intolerabil, dar temporar. Kate nu a vrut să facă rău, i-am spus. A doua zi, Kate a sosit cu un buchet de flori și i-a cerut scuze lui Meghan”, spune Harry.

Prințul a mai susținut că cumnata lui a avut „probleme cu modul în care Meg își plănuia nunta”. Însă, au ajuns să facă pace, așa că Meghan Markle nu a vrut să vorbească despre această discuție cu Oprah, pentru că a considerat că nu este corect față de ea, când Kate Middleton și-a cerut deja scuze pentru cele întâmplate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel