Sari la conținut

Scandalul Gabi Bădălău- Claudia Părtrășcanu ia proporții. Copiii, la mijoc: „Să nu-l luați pe tati la pușcărie!”

Scandalul Gabi Bădălău- Claudia Părtrășcanu ia proporții. Copiii, la mijoc: „Să nu-l luați pe tati la pușcărie!”

Păreau că lucrurile s-au liniștit între Gabi Bădălău și fosta sa soție, Claudia Pătrășcanu. S-au separat de câţiva ani, dar scandalul dintre cei doi continuă. Cei doi se acuză reciproc de lucruri incredibile, mai pe rețelele de socializare.

Claudia Pătrăşcanu, declaraţii şocante! Artista a fost ameninţată şi înjurată de Gabi Bădălău. Fosta soacră a

Scandalul Gabi Bădălău- Claudia Părtrășcanu ia proporții

Recent, Claudia Pătrășcanu a postat pe contul ei de Facebook o înregistrare audio în care fostul ei partener, Gabi Bădălău, cu care se află de ceva timp în proces de divorț, o abuzează verbal. Mai mult, artista susține că cei doi copii ai ei sunt tratați foarte urât când aceştia stau cu tatăl lor.

Iată că a venit și rândul lui Gabi Bădălău să o atace pe fosta sa nevastă, după ce a fost obligat de Poliţie să facă testul antidrog de faţă cu copiii.

„Să vă spun ce s-a întâmplat astăzi, un nou episod marca Claudia scandal. M-am dus vineri la ea la poartă să iau copiii în weekend la mine, conform înțelegerii verbale și scrise pe care am avut-o cu ea și conform hotărârii judecătorești.

Ajung la ea la poartă, ies copiii, îmi sar în brațe de bucurie, iese și ea filmându-mă pe ascuns și spunându-mi că sunt foarte foarte obosit, întrebându-mă ce se întâmplă cu mine, de ce am venit drogat să iau copiii. Cu toate astea, nu o bag în seamă. O evit chiar dacă mă provoacă și plec împreună cu cei mici”, a anunțat Gabi Bădălău pe Instagram.

cub gabi Bădălau claudia patrascanu png

Copiii, la mijoc: „Să nu-l luați pe tati la pușcărie!”

După ce a plecat de la Constanța, acolo unde locuieşte Claudia Pătrășcanu, de unde a luat copiii și a plecat către București, pentru a petrece câteva zile în compania lor, în zona stației de taxare, afaceristul a fost abordat de mai mulți polițiști.

Se pare că oamenii legii ar fi fost înștiințați de către Claudia Pătrășcanu că a luat copiii cu forța, în ciuda faptului că a consumat diferite substanțe înainte de a se urca la volan. Ambele teste la care a fost supus, cel pentru alcool și cel pentru droguri, au afișat valori negative, dar din păcate cei doi copii au asistat, speriaţi, la întreaga procedură!

 

„Pe drum, la taxa de pod, 2 motociclete de poliție plus o altă mașină de poliție m-au oprit, aceștia spunându-mi că e o sesizare la 112 venită din partea Claudiei, cum că am luat copiii cu forța, că ea e mama îngrijorată. Cum că tatăl conducea cu minorii sub influența drogurilor. M-am supus ambelor teste, atât de alcool cât și de droguri, toate fiind negative.

Ce vreau să menționez este că această „mamă minunată” prin tot ce face cu atâta ură, răutate și dușmănie afectează cei doi copii pe care îi avem împreună. Ce e foarte important și o să se vadă pe înregistrarea pentru care am făcut solicitare poliției române este cum cei doi copii sunt efectiv speriați, plângeau, spuneau tot felul de lucruri sensibile: „Să nu-l luați pe tati la pușcărie!”, „Tati e bun, tati nu ne-a luat cu forța!”. Domnii de acolo le-au povestit copiilor cum că mama lor a făcut acest apel la 112. Pentru ce a făcut acest lucru, asta să spuneți dvs. În cele din urmă, am reușit să-i liniștesc pe cei mici și să-i împrietenesc cu domnii agenți.

Nu o să renunț deloc, mă întăresc toate acestea răutăți și dușmănii făcute de acest personaj care cândva mi-a fost soție. Am tăcut, am tot tăcut, dar pentru viitorul și sănătatea copiilor mei nu o să mai tac și o să fac tot ce ține de mine ca ei să trăiască în liniște, pace și armonie”, a mai dezvăluit Bădălău.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel