Sari la conținut

Scapă de mirosul neplăcut al corpului cu aceste remedii naturale

Mirosul neplăcut al corpului apare atunci când glandele sudoripare reacționează exagerat, iar numprul bacteriilor crește. Asta se traduce prin transpirație excesivă și miros neplăcut. Acest lucru se întâmplă din cauză că există un dezechilibru la nivelul glandelor. Deoarece această problemă este supărătoare și nu foarte multă lume conștientizează dezichilibrul emoțional prin care poate trece o astfel de persoană, iată niște remedii naturale pentru această problemă delicată

  1. Deodorant natural din mentă și ulei de rozmarin

Menta și uleiul de rozmarin luptă împotriva bacteriilor și sunt foarte eficiente în aceste situații

Ai nevoie de : 5 frunze de mentă și 5 legături de rozmarin. Pune totul la fiert într-o oală cu apă timp de 15 minute. Strecoară lichidul, lasă-l să se răcească și aplică-l după fiecare duș.

2. Baie cu ceai negru

Ceaiul negru conține tanină, care curăță în profunzime pielea și ajută la eliminarea mirosului neplăcut

Ai nevoie de 4 pliculețe de ceai și 2 litri de apă. Prepară un „ceai” cu aceste ingrediente și pune în apa în care te speli. Stai așa timp de 20 de minute, apoi clătește-te.

Citeste si:

3. Alimente bogate în clorofilă – au un efect antiperspirant și te ajută și în cazul în care suferi de halenă

Spanac

Salată verde

Pătrunjel

4. Ulei de lavandă – luptă împotriva mirosurilor neplăcute și te ajută să te relaxezi

Diluează 5 picături de ulei de lavandă într-o jumătate de litru de apă, apoi folosește-l de fiecare dată când ai nevoie.

5. Oțet de mere

Ca să scapi de mirosul neplăcut al picioarelor, ai nevoie de 5 linguri de oțet și un lighean cu apă. Amestecă oțetul cu apa și pune picioarele în lighean timp de 10 minute.

A.

 

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.