Scapă de toate toxinele din organism în 3 zile! Metoda care previne cancerul și elimină grăsimea și apa în exces

Scapă de toate toxinele din organism în 3 zile! Metoda care previne cancerul și elimină grăsimea și apa în exces
Scapă de toate toxinele din organism în 3 zile! Metoda care previne cancerul și elimină grăsimea și apa în exces

Deși suntem cu toții conștienți de faptul că alimentele procesate și nesănătoase fac mult rău pentru corpul și sănătatea noastră, sunt într-un fel greu de evitat complet. Acest tratament naturist de trei zile ajută la eliminarea toxinelor, reduce dorința pentru alimentele procesate și detoxifiează corpul.

Cu două zile înainte de a începe tratamentul ar trebui să renunți la consumul de produse lactate, deoarece acestea sunt digerate lent și pot să îngreuneze eliminarea toxinelor. Înainte de a începe curățarea plămânilor, corpul trebuie să fie curățat de toxinele găsite în produsele lactate.

Cu o noapte înainte de a începe metoda de curățare, trebuie să bei o ceașcă de laxativ pe bază de plante (de exemplu, Padurea Neagra) ceai, deoarece va ajuta la curățarea intestinelor de toxine care pot cauza constipație.

În dimineața următoare, pregătește o băutură cu suc de lămâie din două lămâi întregi și o cană și jumătate de apă. Bea înainte de micul dejun. Acest lucru va ajuta la digestia alimentelor puternice, alcaline și, de asemenea, la regenerarea plămânilor.

Apoi trebuie să bei o cană și jumătate de suc de grapefruit atunci când iei micul dejun. Dacă nu îți place gustul acestui suc îl poți înlocui cu suc de ananas sau diluat cu apă proaspătă. Ambele sucuri, de grapefruit și ananas sunt bogate în antioxidanți care mențin sănătatea sistemului respirator.

Mai mult decât atât, între micul dejun și masa de prânz bea 1 – 1,5 cană suc de morcov proaspăt. Acest suc te ajută în alcalinizarea sângelui în timpul tratamentului de dezintoxifiere. Morcovii sunt benefici pentru tractul respirator deoarece sunt bogați în betacaroten pe care organismul îl transformă în vitamina A.

Apoi, prepară un suc bogat în potasiu, prin stoarcerea unei țeline cu patrunjel, morcovi și spanac. Bea 1,5 pahare la masa de prânz, pentru curățarea organismului, mai ales dacă este consumat ca un lichid. De asemenea, poți înlocui acest suc cu suc noni pur amestecat cu o cană de apă, pe care îl găsești în magazinele alimentare.

Seara bea o ceașcă de ceai cu mentă și ghimbir, cu o oră înainte de cină. Va ajuta la desfundarea nasului și împotriva congestiilor.

Ulterior, înainte de a merge la culcare, bea 340 ml de suc de afine pur. Sucul de afine ajută împotriva bacteriilor din plămâni, care pot provoca infecții. Afinele conțin antioxidanți puternici care sunt extrem de benefici pentru sânge.

Procedura este aceeași în timpul celor trei zile ale tratamentului. Rezultatele vor fi uimitoare: toxinele, grăsimea și excesul de apă vor fi eliminate, plămânii curățați și corpul va fi detoxifiat!

 

Tags:
0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook