luni, iulie 4, 2022

Scapă rapid de 5 kilograme în doar două săptămâni! Produsul miraculos care arde grasimile si accelereaza metabolismul

Drojdia de bere este o ciupercă utilizată din vremuri străvechi în procesul de fermentare a berii și la dospirea pâinii, având numeroase beneficii pentru sănătate. Este de fapt un derivat dintr-o ciupercă unicelulară din familia saccharomitaceelor numită Saccharomyces cerevisiae cu rol important în obținerea berii, de aici provenindu-i și numele.

Te-ar mai interesa: Horoscop 4 iulie 2022. Previziuni: Schimbare drama...

Drojdia de bere este considerată, pe bună dreptate, un aliment miraculos, din moment ce conține aproape toata gama de aminoacizi esențiali, întreg complexul de vitamine B, vitaminele D, H, E, enzime minerale în formă asimilabilă, precum calciu, fosfor, magneziu, potasiu, fier, seleniu, crom, zinc, tamina, fibre, proteine, lipide și glucide.

Scapă rapid de 5 kilograme în numai două săptămâni!

Poți slăbi rapid cinci kilogarme în două săptămâni. Tot ce trebuie să faci este să consumi, timp de 2 săptămâni, câte o lingură de drojdie de bere proaspătă.

În cazul în care nu ai drojdie proaspătă la îndemână, poți consuma o jumătate de lingură de drojdie de bere uscată la prima masă a zilei, după care consumă aceeași cantitate cu jumătate de oră înaintea meselor de peste zi.

Te-ar mai interesa: Cristina Bălan, mamă a gemenilor cu sindrom Down: ...

Drojdia de bere „topeste” kilogramele în exces, îmbunătățește aspectul pielii afectate de celulită și accelerează metabolismul mulțumită riboflavinei, vitamină B12, care intervine în toate aceste procese.

Uneori, gustul și mirosul pot face dificilă o astfel de dietă. Tocmai de aceea ai putea să încerci să o combini cu iaurt grecesc, miere, ceai, sucuri naturale de fructe etc.

Te-ar mai interesa: Părintele Constantin Necula, mesaj pentru părinți:...

ingredientul

Cum te ajuta drojdia de bere să slăbești

O cură cu drojdie durează minimum 10 zile și maximum 30 de zile, după care este recomandată o săptămâna de pauză. Dieta cu drojdie are la bază un principu foarte simplu și anume că la fel ca atunci când o folosești pentru a pregăti aluaturi, drojdia își mărește volumul în stomac, oferindu-ți rapid senzația de sațietate.

Acest ingredient banal îți taie pofta de mâncare și de gustări dulci/ Totodată, te ajută să consumi mai puține calorii, datorită conținutului ridicat de crom. Drojdia de bere stimuleză metabolismul și contribuie la arderea rapidă a grăsimilor datorită vitaminei B2 (riboflavina), care acționeaza direct asupra funcției de ardere.

Te-ar mai interesa: Simptome ficat gras. Dacă organismul îți trimite s...

Produsul miraculos cu beneficii incredibile pentru sănătate

  • Drojdia de bere este utila in anemie. Este cunoscut faptul că drojdia este un remediu bogat in minerale si vitamine, ajutand la metabolizarea corectă a acestora. Se face o cură de 3 săptămâni cu drojdie de bere.
  • Administrată înaintea meselor principale scade pofta de mâncare. În cazul în care este administrată după masă, crește pofta de mâncare.
  • Te scapă de răceli și boli infecțioase. Seleniul, precum și alte vitamine conținute de drojdie, măresc foarte mult rezistența organismului la orice gen de infecție. Se administrează câte 3 lingurițe de drojdie proaspată pe zi, timp de 2-3 săptămâni.
  • Drojdia de bere este considerată de unii cercetători un adevarat medicament în tratamentul bolilor tumorale maligne. Este de ajutor bolnavilor de cancer care au recurs sau recurg la iradiere (aceasta are mai puține efecte adverse atunci când este asociată cu consumul zilnic de drojdie de bere,  minim 6 lingurițe pe zi). S-a descoperit, de asemenea, că drojdia protejeaza mucoasele.
  • Consumul de drojdie de bere reglează nivelul colesterolului în sânge. De asemena, aduce la valorile normale tensiunea și favorizează activitatea miocardului.
  • Drojdia te poate scăpa și de neplăcuta acnee. Se consumă intern, dar și extern. Se fac măști din 2 lingurițe de drojdie de bere, 2 linguri de ulei de masline și 2 linguri de miere. Amestecul se omogenizează, după care se întinde pe ten. Se lasă să acționeze timp de 30 de minute, după care se spală cu apă călduță.
  • Complexul de vitamina B și anti-oxidanții din drojdie sunt de un real ajutor pentru îmbunătățirea metabolismului celular la nivelul pielii (afecțiuni dermatologice). Se fac cure de 1 lună cu drojdie de bere (4 lingurițe pe zi), cu o săptămână de pauză.
  • Drojdia și-a arătat eficiența și în infecțiile cu viruși hepatici (hepatita virală A, B si C).

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private