sâmbătă, iunie 25, 2022

Pentru a scăpa de mirosurile neplăcute din casă nu e nevoie să apelați la odorizante scumpe. Puteți folosi ingredientele naturale pe care le aveți deja în casă.

Coajă de portocală, scorțișoară și usturoi. Aruncați în apa clocotită aceste trei ingrediente. Casa va fi invadată de un abur plăcut, care va anula fumul de țigară și mirosul de la animalele de casă.

Votca. Acest ingredient secret vă va ajuta să scoateți mirosul neplăcut de pantofi din dulap. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați într-un recipient cu atomizor apă, votcă și ulei esențial de eucalipt, brad sau lavandă. După ce veți da cu spray-ul acesta, tot mirosul dezgustător va dispărea.

Te-ar mai interesa: Carmen Brumă: Foarte important! Carnea e prietena ...

Cu ce curățați murdăria din covor. Dacă ați vărsat mâncare sau lichide pe covor, veți scăpa de miros după ce veți presăra bicarbonat de sodiu pe locul cu pricina și veți lăsa să acționeze o oră. După aceea, dați cu aspiratorul și nici urmă de miros nu va mai fi!

Dacă animalul de companie urinează în casă, puteți elimina mirosul ștergând pata de urină cu o lavetă înmuiată în oțet și apă.

Ștergeți temeinic, până la dispariția mirosului.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private