marți, august 3, 2021

Din 6 septembrie, planeta Saturn revine la mersul direct în zodia Capricorn. Saturn va rămâne în semnul Capricornului până în anul 2020 și va aduce schimbări karmice în viața fiecăruia dintre noi, potrivit

Horoscop Oana Hanganu.

Află ce lecții ai de învățat și ce provocări îți dau viața peste cap, dar și recompense îți pregătește Destinul! Toate acestea sunt aduse de ”Lordul Karmei”, Saturn, aflat în zodia Capricorn (pe care o patronează) până în anul 2020.

În tot acest timp, Saturn va acționa împreună cu Planeta Transformării, Pluton, aflată în același semn zodiacal.

Saturn provoacă sau favorizează schimbări greu de anticipat, care cer timp, răbdare, perseverență și responsabilitate, sacrificii sau renunțări.

Dar lecția de viață dată de Saturn nu poate fi evitată. Cine o învață, este recompensat de

Destin. Cine nu, plătește.

Iată ce schimbări karmice le așteaptă pe zodii:

Berbecii se vor îndrepta spre adevărata vocație și s-ar putea ca această schimbare să vină în urma unor mari provocări.

Taurii vor trece prin evenimente care le vor pune la încercare credința, principiile sau sistemul de valori sau care îi vor determina să se îndrepte spre spiritualitate.

Gemenii vor deveni mai responsabili în relația cu banii și mulți dintre ei vor face asta prin natura job-urilor pe care le vor avea.

Racii pot trece prin momente de singurătate sau, în cazul celor căsătoriți, prin

momente în care mariajul li se va părea o povară sau în care vor avea senzația că oferă prea mult partenerului, în timp ce acesta ”nu le urmează exemplul”.

Leii vor obține succesul dorit numai prin multă muncă și plătind un preț. Iar acest preț va fi, pentru cei mai mulți nativi, relația de cuplu și viața de familie.

Fecioarele vor trece prin perioade de mari schimbări în viața sentimentală.

Balanțele vor avea mai multe responsabilități față de părinți, se vor ”așeza la casa lor” sau își vor cumpăra, cu mari sacrificii, o casă.

Scorpionii vor renunța la tendința de ”a-i înțepa”

mereu pe ceilalți, atunci când ceva nu le convine.

Săgetătorii vor deveni mai chibzuiți și vor aprecia mai mult valoarea banilor obținuți prin muncă proprie.

Capricornii vor fi cei mai afectați de prezența planetei Saturn în zodia lor pentru că Lordul Karmei îi patronează. Situațiile pe care le vor avea de depășit le vor aduce oportunități extraordinare, dar și provocări care le vor testa răbdarea, forța interioară, maturitatea și seriozitatea.

Vărsătorii trebuie să se elibereze de trecut, indiferent dacă asta înseamnă să renunțe la o relație ”de suflet”, să se despartă de un prieten.

Peștii vor renunța la vise și speranțe ”fără acoperire”.

Horoscopul complet al acestor schimbări, pentru fiecare zodie în parte, îl găsiți la oanahoroscop.com.

Ultimele stiri

Parteneri