marți, iunie 28, 2022

Schimbarile bruște de temperatură pot pune viața în pericol copiilor. Efectele sunt FATALE! Schimbarile bruște de temperatură produc dezechilibre ale sistemului imunitar, favorizând instalarea unor afecțiuni cronice ce pot mari riscul de cancer.

Vara, când este cald crește riscul de cancer de piele. Oamenii de știință spus că în special copiii trebuie protejați în aceste perioade. Ei au pielea fragilă, așa că sunt mai predispuși să se ardă, mai ales dacă nu folosesc crema de soare potrivită.

Te-ar mai interesa: Gel injectabil ce poate „lipi” fisurile coloanei v...

Protecție solară

Dr Sarah Carlick a avertizat că, deși nu suntem încă în cele mai călduroase luni de vară, poate fi ușor să respingem puterea pe care o are soarele.

„Odată ars de soare în copilărie, poate crește riscul de cancer de piele cu peste 50% ca adult.”

Una dintre cele mai bune modalități de a-ți proteja micuții este să folosești o cremă solară cu factor ridicat.

„Crema trebuie să aibă cel puțin factor de protecție 50 și ar trebui să fie reaplicată după câteva ore. Stai ferit de soare între orele 11:00-15:00 și dacă nu poți, asigură-te că loțiunea solară este la îndemână. Asigurați-vă că este o marcă de renume și că există cremă solară pe fiecare parte a pielii care va fi expusă la soare.”

Te-ar mai interesa: 3 motive pentru care câștigăm mai multă grăsime ab...

Schimbarile bruște de temperatură pot pune viața în pericol copiilor. Efectele sunt FATALE!

Expertul în protecție solară a spus că arsurile solare severe sunt o problemă de protecție a copilului și a subliniat că doar arsura poate crește riscul de îmbolnăvire al micuțului tău.

Dr. Carlick a subliniat că arsurile solare severe sunt cele unde apar vezicule. Cu toate acestea, ea a spus că daunele solare s-ar putea dovedi fatale în continuare.


Cancer de piele

Medicul i-a îndemnat pe părinți să pună cremă de soare pe copiii lor înainte de a merge la școală sau de a ieși în oraș – făcând-o parte din rutina lor zilnică. Acest lucru este deosebit de important, a spus ea, atunci când participă la evenimente. De asemenea, copiii ar trebui să poarte o pălărie de soare și tricouri pentru a se asigura că umerii și pieptul lor sunt acoperiți.

Te-ar mai interesa: Simptomele diabetului: semn în jurul ochilor care ...

„Pentru o protecție suplimentară, stai la umbră și cumpără-ți îmbrăcăminte care te protejează. Folosește umbrele de soare dacă nu găsești umbră și păstrează întotdeauna o sticlă mică de cremă de soare în geantă. Dacă vremea se schimbă, atunci vă puteți proteja copilul”, a spus ea.

Avertismentul lui Sarah vine după ce o femeie de 40 de ani a spus cum a fost diagnosticată cu cancer de piele, în urma arsurilor solare din copilărie. În copilărie, Emma Checkley era în vacanță în Grecia când i s-au făcut vezicule pe frunte și pe brațe. La patruzeci de ani de la călătorie, mama a doi copii a fost diagnosticată cu carcinom bazocelular.

Te-ar mai interesa: Ciroza: Alimente de EVITAT pentru a salva ficatul ...

A trebuit să i se îndepărteze cancerul de pe frunte și experiența ei a făcut-o mai conștientă când vine vorba de utilizarea protecției solare cu fetele ei mici.

„Aversiunea lor față de protecție solară a dispărut, iar când se plâng de protecție solară, le-am spus că este cu adevărat important și acum văd de ce”, a spus ea potrivit The Sun.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private