luni, septembrie 26, 2022

O scrisoare de la Regina Elisabeta a II-a i-a surpins pe  Joe Wilkins, 85 de ani, și Terry Wilkins, 83 de ani, din West Sussex. Cei doi soți britanici și-au sărbătorit joi cea de-a 60-a aniversare a căsătoriei.

Cu doar o jumătate de oră mai devreme, vestea morții Majestății Sale s-a răspândit în toată țara. Regina a murit liniștită la vârsta de 96 de ani, alături de familia ei.

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Mircea Beuran atenționează: Diabetul poa...

Ceea ce Terry și Joe nu știau era că, cu o zi înainte, Regina trimisese o felicitare semnată, care îi felicita pentru cele șase decenii de căsătorie.

Fiica lor, Claudine Phillips, a descris coincidența drept „dulce-amară”, mama ei izbucnind în lacrimi în urma veștii.

„A fost și aniversarea de 17 ani a fiului meu, așa că aveam planificată o masă mare în familie pentru ora 19”, a spus Claudine, în vârstă de 53 de ani, pentru The Argus, citat de The Sun.

„A fost cu adevărat bizar”

„Anunțul a venit la 18:30 și aveam felicitarea pe masă, mama și tata nu știau nimic despre asta. A fost cu adevărat bizar să fiu sinceră, sărbătorisem ceva enorm, dar cu jumătate de oră înainte am auzit anunțul trist, nici nu pot să explic, a fost foarte, foarte ciudat. Mama a plâns când a deschis felicitarea, a fost atât de șocată”, a adăugat Claudine.

Te-ar mai interesa: Cele mai bune alimente care hrănesc creierul și pr...

Nepotul lui Claudine organizase livrarea felicitării către cuplu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private