Sari la conținut

Scrisoarea șocantă a Prințesei Diana: „Soțul meu plănuiește un accident”

Din cuprinsul articolului

Prințesa Diana, care a murit la vârsta de 36 de ani într-un accident de mașină la Paris, în august 1997, și-a exprimat temerile cu privire la moartea într-un accident „orchestrat” într-o notă adresată avocatului ei, Lord Mishcon, în octombrie 1995.

Se speculează că Lordul Mishcon a predat scrisoarea Dianei unor înalți oficiali ai Poliției Metropolitane după ce prințesa și-a pierdut viața.

Ulterior, elementele de securitate au păstrat scrisoarea într-un seif și nu au predat-o niciodată autorităților din Franța, unde incidentul era investigat.

Membrii familiei regale – inclusiv prinții William și Harry și frații Dianei – nu au fost la curent cu această notă de mult timp, a dezvăluit ziarul Mail la un moment dat.

Scrisoarea șocantă a Prințesei Diana

„Stau aici la biroul meu în octombrie și îmi doresc ca cineva să mă îmbrățișeze și să mă încurajeze să fiu puternică și să-mi țin capul sus”, a început scrisoarea care a apărut în 2003.

„Această perioadă din viața mea este cea mai periculoasă- soțul meu plănuiește un accident cu mașina. O defecțiune la frâne și o rană gravă la cap, pentru a-i face cale liberă să se căsătorească cu Tiggy”, a scris Prinșesa Diana, referindu-se la bona lui William și Harry, cu care a crezut din greșeală că soțul ei are o aventură, potrivit TheSun.

Printesa, Dodi Fayed -iubitul ei- si soferul ei, Henri Paul, au murit intr-un accident la Paris, asa ca Michael Mansfield -avocatul care il reprezintă pe Mohamed Al Fayed, tatal lui Dodi- considera ca biletul ar fi trebuit predat autoritatilor franceze.

În documentarul „Investigating Diana: Death In Paris”, avocatul a spus: „Nota este importantă pentru că echivalează cu premoniția cuiva. Dacă ai fi polițist investigator, ai dori să predai povestea francezilor. Ei nu au făcut asta. L-au pus în seif și l-au pus deoparte.”

Mohamed Al Fayed a susținut anterior că agenții secreti britanici ar fi putut fi implicați în moartea fiului său și a prințesei.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel