sâmbătă, decembrie 10, 2022

Se dau bani de la stat. Guvernul le-a oferit, recent, o veste bună românilor. Oficialii au declarat că în perioada următoare cetățenii vor beneficia de vouchere în valoare de 4.000 de lei. Iată ce este nevoie să faci pentru a le obține!

Foarte multe persoane au o situație precară și ajung la multe compromisuri pentru a-și putea achiziționa electrocasnicele necesare sau pentru a renova locuința. Ei sunt nevoiți să facă anumite împrumuturi, iar din acest motiv, Guvernul României a decis să le ofere cetățenilor o soluție cât mai bună pentru a scăpa de cheltuieli.

Te-ar mai interesa: De ce să bei ceai zilnic? Efectul pe care îl produ...

Românii primesc 4.000 de la stat

Zilele trecute, Marcel Boloș a făcut anunțul, în legătură cu banii de care românii ar putea să beneficieze, în momentul în care doresc să își renoveze locuința sau să își achizioneze electrocasnicele dorite. Cu toate că proiectul nu este încă finalizat, oficialii își doresc ca începând cu primul semestru din anul ce umrează, românii să primească acest ajutor.

După cum a spus politicianul, banii se vor da o singură dată, în forma unui voucher, pentru familiile care nu au un venit foarte mare și care au mai mulți copii. Ministrul susține că banii vor fi de folos tututor persoanelor care au nevoie de mașini de spălat, frigidere sau aragaze.

Te-ar mai interesa: Dr. Bilic: Schimbările bruște de regim dezechilibr...

Ce a declarat Marcel Boloș
Marcel Boloș a declarat că este vorba despre un voucher integrat, care are o competență pentru condițiile în locuire, în limita unei sume forfetare de 4.000 de lei.

„Este vorba despre un voucher integrat, care are o componentă pentru condiţiile de locuire, în limita unei sume forfetare de 4.000 de lei, şi o componentă de rezilienţă socială, care are în vedere achiziţionarea de electrocasnice pentru persoanele vulnerabile, cele care sunt lipsite de venit sau care au în întreţinere mai mulţi copii”, a declarat Marcel Boloș

Te-ar mai interesa: Studiu: Riscul de accident vascular cerebral se po...

El a mai spus că bugetul alocat este de 600 de milioane de euro, iar o componentă din acest buget este destinată voucherelor sociale și de locuire.

,,Bugetul alocat este de 600 de milioane de euro. O componentă din acest buget este destinată voucherelor sociale şi de locuire. Sunt 2.200 de centre comunitare care sunt avute în vedere prin Programul Operaţional şi aşteptăm decizia finală”, a declarat Marcel Boloş.

Te-ar mai interesa: Nu-ți mai vopsi părul. Medic: Risc mare de a dezvo...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private