Categories: Ştiri sănătate

Se dau bani de la stat. Cine va beneficia de 4000 de lei, de anul viitor

Din cuprinsul articolului

Se dau bani de la stat. Guvernul le-a oferit, recent, o veste bună românilor. Oficialii au declarat că în perioada următoare cetățenii vor beneficia de vouchere în valoare de 4.000 de lei. Iată ce este nevoie să faci pentru a le obține!

Foarte multe persoane au o situație precară și ajung la multe compromisuri pentru a-și putea achiziționa electrocasnicele necesare sau pentru a renova locuința. Ei sunt nevoiți să facă anumite împrumuturi, iar din acest motiv, Guvernul României a decis să le ofere cetățenilor o soluție cât mai bună pentru a scăpa de cheltuieli.

Românii primesc 4.000 de la stat

Zilele trecute, Marcel Boloș a făcut anunțul, în legătură cu banii de care românii ar putea să beneficieze, în momentul în care doresc să își renoveze locuința sau să își achizioneze electrocasnicele dorite. Cu toate că proiectul nu este încă finalizat, oficialii își doresc ca începând cu primul semestru din anul ce umrează, românii să primească acest ajutor.

După cum a spus politicianul, banii se vor da o singură dată, în forma unui voucher, pentru familiile care nu au un venit foarte mare și care au mai mulți copii. Ministrul susține că banii vor fi de folos tututor persoanelor care au nevoie de mașini de spălat, frigidere sau aragaze.

Ce a declarat Marcel Boloș
Marcel Boloș a declarat că este vorba despre un voucher integrat, care are o competență pentru condițiile în locuire, în limita unei sume forfetare de 4.000 de lei.

„Este vorba despre un voucher integrat, care are o componentă pentru condiţiile de locuire, în limita unei sume forfetare de 4.000 de lei, şi o componentă de rezilienţă socială, care are în vedere achiziţionarea de electrocasnice pentru persoanele vulnerabile, cele care sunt lipsite de venit sau care au în întreţinere mai mulţi copii”, a declarat Marcel Boloș

El a mai spus că bugetul alocat este de 600 de milioane de euro, iar o componentă din acest buget este destinată voucherelor sociale și de locuire.

,,Bugetul alocat este de 600 de milioane de euro. O componentă din acest buget este destinată voucherelor sociale şi de locuire. Sunt 2.200 de centre comunitare care sunt avute în vedere prin Programul Operaţional şi aşteptăm decizia finală”, a declarat Marcel Boloş.

Recent Posts

Boala Huntington, tulburarea genetică care distruge creierul

Boala Huntington este o afecțiune ereditară care provoacă degradarea progresivă a celulelor nervoase din creier,…

4 ore ago

Rafila, despre scandalul de la Spitalul Sfântul Pantelimon: Cu siguranţă a fost un conflict intern

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat despre scandalul de la Spitalul Sfântul Pantelimon că a…

5 ore ago

Ce se întâmplă cu glicemia persoanelor cu diabet dacă mănâncă 1 ou pe zi?

Oamenii de știință au studiat ani de zile efectul dietei şi al stilului de viaţă…

5 ore ago

Rafila sare în apărarea dr. Cârstoiu, acuzat că a lucrat şi în privat: Este dreptul medicilor să lucreze şi în sistemul public şi în cel privat

În contextul scandalului legat de medicul Cătălin Cîrstoiu, care s-a retras din cursa pentru Primăria…

6 ore ago

5 simptome precoce ale demenței care apar de la 40 de ani

Potrivit estimărilor, numărul persoanelor care suferă de demenţă la nivel mondial aproape se va tripla…

6 ore ago

Patriarhul Daniel: Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc duminică Învierea Domnului, cea mai mare sărbătoare a creştinilor.  Patriarhul…

7 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Nicturia