marți, septembrie 29, 2020

Astăzi, 9 septembrie, este ziua când planeta Marte, planeta războiului, începe un mers aparent retrograd, timp de două luni, când viețile multor semne se vor schimba radical.

Etapa 9 septembrie-13 noiembrie, când Marte va fi retrograd, va fi dificilă. Marte retrograd în Berbec va aduce frustrări, mânie ascunsă, dorință de răzbunare sau va reaprinde conflicte ce păreau, de multă vreme, stinse ori lipsite de obiect.

Citește și:

Mercur, retrograd în a doua parte a lui octombrie, va accentua atmosfera conflictuală datorată lui Marte și va pune gaz pe foc, îngreunând comunicarea sau afacerile ori provocând probleme în sistemul educațional sau  blocaje în călătorii.

În  plan personal, Marte în Berbec va aduce, pentru mulți, resemnare, capitulare, renunțare. Mai ales acolo unde se vor înregistra excese ori abuzuri ale Puterii.

Citește și:

Din 9 septembrie, Marte retrograd va repune pe tapet probleme personale sau va forța schimbări profunde de atitudine și de acțiune.

Multe persoane vor fi tentate să își schimbe prioritățile și vor renunța la cea ce părea idealul sau țelul suprem, în timp ce altele vor avea curajul să lupte, din nou, pentru un vis, o relație sau o carieră la care au renunțat cândva.

Multe persoane vor simți că nu mai vor să fie “în prima linie”, în “plutonul fruntașilor” sau în grupul învingătorilor pentru că vor pune mai mult în balanță succesul și prețul plătit pentru acesta, ne-a explicat, în EXCLUSIVITATE pentru Doctorul Zilei, cunoscutul astrolog român Oana Hanganu.

Citește și:

Marte este, mai mult decât orice, planeta Războiului: ne ajută să luptăm, să “atacăm” sau, după caz, să ne apărăm. Când este retrograd, Marte poate aduce schimbări în agenda personală, dar și in cercul de prieteni sau în relațiile cu cei din jur.

Marte este planeta acțiunii și a pasiunii, a orgoliului și a ambiției. Este planeta care ne dă curaj și energie și, de multe ori, “ne împinge de la spate”, anulând teama, ezitările sau lipsa de motivație.

Parteneri