miercuri, mai 31, 2023

Se întâmplă în România! Un bărbat a vrut să plece la război, în Ucraina, după ce s-a certat cu nevasta. Care a fost reacția vameșilor români.

Un bărbat din Suceava s-a hotărât să se alăture luptei ucrainenilor împotriva rușilor, după o ceartă mai aprigă cu soția.

După ce a băut mai multe pahare de alcool, bărbatul s-a certat cu nevasta şi a vrut să plece pe frontul din Ucraina, prin Vama Siret.

Te-ar mai interesa: Niciun medic de familie pentru 12 localități buzoi...

Un român a vrut să plece la război în Ucraina, după ce s-a certat cu soţia. Bărbatul a fost oprit în Vama Siret

Un bărbat a vrut să plece la război, în Ucraina, după ce s-a certat cu nevasta. Care a fost reacția vameșilor români

Gândul că poate dovedi că e un bărbat adevărat l-a înflăcărat atât de tare, încât s-a urcat în maşină, deşi nu avea permis de conducere, şi a plecat spre Vama Siret. Acolo a fost oprit de poliţişti. Şi acestora le-a spus că plănuieşte să meargă la război, în Ucraina.

În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost însoțit la o unitate spitalicească, unde i-au fost prelevate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Înflăcărat de aburii alcoolului și sătul de certurile nevestei, suceveanul i-a întrebat pe polițiști dacă poate merge pe front după proba de sânge. Acesta chiar l-a promis că după ce va da o mână de ajutor ucrainenilor, va reveni.

Te-ar mai interesa: O nouă metodă revoluţionară de tratare a bolnavilo...

Potrivit aloiasi.ro., din păcate pentru el, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis.

3.000 de americani s-au oferit voluntari

Președintele Volodimir Zelenski au făcut apel la ajutor internațional și a cerut cerut formarea unei „legiuni internaţionale” de voluntari străini care să ajute la lupta împotriva războiului

Un reprezentant al Ambasadei Ucrainei la Washington anunţă că aproximativ 3.000 de americani s-au oferit voluntari să lupte pe frontul ucrainean împotriva invaziei Rusiei.

Te-ar mai interesa: Horoscop 31 mai 2023. Noi oportunităţi şi multe su...

În urmă cu câteva zile, Zelenski estima că aproximativ 16.000 de străini s-au oferit voluntari.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private