marți, decembrie 6, 2022

Despărțirea care șochează showbiz-ul românesc. Se pregăteau de nuntă, dar s-au despărțit! Iată despre cine este vorba.

În urmă cu câteva zile, bărbatul anunțase că o ceruse în căsătorie, dar acum a transmis că relația lor s-a terminat definitiv.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, căci despre ei este vorba, s-au despărțit, anunțul fiind făcut de partenerul vedetei de la Antena 1, fără a oferi detalii despre separare.

Te-ar mai interesa: DIAGNOSTIC ȘOCANT! „Copilul meu mi-a salvat viața ...

„A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran”, a scris Alex Dobrescu.

Deși se pregătea de nunta, Cristina Cioran a trăit dezamăgirea vieții sale din partea tatălui fetiței ei.

„Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile. S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea”, spunea Cristina Cioran, potrivit Spynews.

Te-ar mai interesa: Doliu la Hollywood. O cunoscută actriță a murit di...


Ce spune Cristina Cioran despre despărțire

„Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere, și ne-am despărțit. Asta este, cam atât, nu e nimic spectaculos”, a spus Cristina Cioran despre despărțirea de Alex Dobrescu, notează spynews.ro.

Fiind întrebată dacă mai există cale de împăcare cu tatăl copilului ei, Cristina Cioran a dezvăluit că nu o preocupă acum acest subiect, ea se concentrează la Ema, fiica ei.

Te-ar mai interesa: Trage apa doar după ce pui colacul! Greșeala pe ca...

„Nu știu, nu îmi fac planuri acum, prioritatea mea este Ema, așadar o las cum a picat. Nu e nimic spectaculos, nu s-a întâmplat nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta.”, a mai spus Cristina Cioran, la Antena Stars.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private