Sari la conținut

Meghan Markle, gest șocant. De ce l-a amenințat cu despărțirea pe Prințul Harry

Sursă FOTO: EVZ

Relația Prințului Harry cu Meghan Markle nu a fost roz, nu doar din cauza situațiilor controversate prin care au trecut cu restul familiei regale.

Ei bine, potrivit „Puterea ascunsă din spatele Coroanei”, noua carte a expertului în case regale, Valentine Low, la un moment dat în relație, nora lui Charles al III-lea i-a dat actualului ei soț un ultimatum.

Low a dezvăluit că ducesa de Sussex i-a dat lui Harry un ultimatum prin care i-a cerut să se facă cunoscut că ea este iubita lui: „Dacă nu faci o declarație care confirmă că sunt iubita ta, am de gând să mă despart de tine”, scrie ElNacional.

Având în vedere situația, Prințul Harry „înnebunea”, pentru că nu numai că a avut presiuni din partea lui Markle, ci și din partea presei care dorea să afle toate detaliile despre noua sa parteneră.

Valentine Low dă asigurări că după ce a fost din nou amenințat cu despărțirea în timp ce încerca să facă lucrurile bine, ducele de Sussex nu a mai suportat presiunea și l-a contactat telefonic pe Jason Knauf -secretarul de comunicare al Palatului, pentru a-l ajuta să dea public mare veste.

Potrivit scriitorului, Harry l-a contactat pe Knauf și i-a cerut să emită o declarație prin care să confirme că Meghan este iubita lui și, în același timp, să condamne nuanțele rasiste și sexiste ale unor instituții de presă. Low mai asigură că Meghan a vrut validare publică și a anunțat că este o relație serioasă.

Meghan Markle s-a plâns că familia regală NU a plătit-o să lucreze

Se pare că Meghan Markle nu a fost fericită când a fost o parte activă a familiei regale, mai ales că nu ar fi primit bani în schimb.

O sursă apropiată a dezvăluit că ducesa de Sussex s-a plâns că nu este plătită să muncească, situație care a făcut-o să se simtă nemulțumită; Această mărturisire vine după ce s-a aflat că regele Carol al II-lea dorește ca Meghan și Harry să se reintegreze pe deplin în regalitatea britanică.

Meghan a dezvăluit puțin despre experiența ei în familia regală atunci când i-a oferit acel interviu controversat lui Oprah Winfrey. Totuși, de-a lungul anilor, au fost dezvăluite anumite detalii care dezvăluie că munca acolo nu este tocmai un vis.

Plângerile lui Meghan Markle au apărut într-o călătorie pe care a făcut-o împreună cu soțul ei Harry în Australia, Tonga, Fiji și Noua Zeelandă în 2018: în timpul vizitei regale în aceste țări (tureu care a durat 16 zile), popularul cuplu a participat la aproximativ 76 de logodne.

O carte scrisă de corespondentul regal al The Times, Valentine Low, susținea că Meghan „s-a bucurat de atenția” primită, dar „nu a înțeles rostul ieșirilor regale, dând mâna cu nenumărați străini”.

O sursă anonimă care făcea parte din personalul ei la acea vreme a spus că a auzit-o pe Meghan spunând: „Nu-mi vine să cred că nu sunt plătită pentru asta”, făcând aluzie la numărul mare de lucruri pe care le-au făcut în acea zi fără să primească un ban.

Pe lângă faptul că s-a plâns că nu a primit absolut nimic, ducesa de Sussex a fost și supărată pentru că nu avea voie să ia în turnee persoane în care avea încredere, ci a trebuit să apeleze la cei de la Palatul Buckingham, un personal pregătit pentru acest tip de evenimente.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel