duminică, iunie 26, 2022

Se vor închide sau nu școlile. Europa a devenit centrul pandemiei de coronavirus, iar state precum Austria, Elveția, Polonia sau Rusia au raportat din nou cifre record. Şi peste ocean, în Statele Unite s-au înregistrat 120.000 de cazuri în 24 de ore, un bilanț care menține această țară pe primul loc în lume.

Organizația Mondială a Sănătății este îngrijorată de explozia de cazuri, însă insistă că școlile trebuie să rămână deschise.

Te-ar mai interesa: A renunțat COMPLET la acest ingredient, iar efecte...

Se vor închide sau nu școlile?

Bilanţul ultimelor 24 de ore a alarmat medicii din numeroase state europene, iar carantina parțială sau totală a devenit un mod de viață pentru mulți locuitori. Franța este țara europeană cu cel mai mare număr de contaminări, 1,6 milioane, fiind pe locul cinci în lume, după Statele Unite, India, Brazilia și Rusia. De azi, la Paris vor fi interzise serviciile de livrare a preparatelor culinare între orele 22:00 și 6:00. Nici alcoolul nu va mai fi vândut în timpul nopții.

Nici în Italia populația nu va mai ieși din casă noaptea, în următoarea lună, iar anumite instituții sunt închise. A intrat în carantină și Marea Britanie, iar de mâine și în Grecia se va întâmpla același lucru. Ungaria anunță că va primi de luna viitoare mici provizii de vaccin rusesc pentru COVID-19. Pe de altă parte, Danemarca va institui restricții în unele regiuni din nordul țării, după ce a descoperit o mutație a noului coronavirus provenită din fermele de nurci. În următoarea lună vor fi închise spațiile de cazare și vor fi suspendate toate activitățile culturale și sportive. Şcolile rămân însă deschise.

Te-ar mai interesa: Sindromul Willis-Ekbom, boala rară de care suferă ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private