miercuri, septembrie 28, 2022

Secret divulgat despre Elon Musk. Surprinzător, mama lui a divulgat tot. Elon Reeve Musk este un inginer, proiectant industrial, inventator și inovator, programator, antreprenor tehnologic și filantrop. Este cetățean al Africii de Sud, al Canadei și al Statelor Unite.

Averea lui Elon Musk se apropie de 300 de miliarde de dolari după ce a devenit principalul acționar Twitter, potrivit topului Forbes al celor mai bogați oameni din lume.

Te-ar mai interesa: La ce greutate a ajuns Monica Anghel. ”Nu am slăbi...

Cu toate acestea, locuiește într-o casă de 35 de metri pătrați, pe care o folosește pentru oaspeți.

Maye Musk, mama acestuia, a divulgat un secret din familia Musk. Ea doarme într-un garaj atunci când își vizitează fiul în Boca Chica, locul unde se află sediul companiei aerospațiale SpaceX și baza de lansare a rachetelor.

„Trebuie să dorm într-un garaj. Nu poți avea o casă luxoasă lângă un loc de lansare a rachetelor”, a spus femeia de 74 de ani.

Chiar dacă este unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii, acesta a recunoscut live că suferă de sindromul Asperger, o afecțiune din spectrul autist.

Te-ar mai interesa: Ultima modă în materie de slăbit. Fără alimente in...

Astfel el a fost inclus în lista scurtă a persoanelor cu această tulburare care au putut găzdui o emisiune live de lungă durată, în ciuda provocărilor date de această tulburare care afectează dezvoltarea abilităților sociale și de comunicare.

Mai mult, cei care suferă de sindromul Aspenger pot folosi modele de vorbire neobișnuite și le este greu să înțeleagă ironia, umorul, sarcasmul sau gesturile și indiciile sociale importante pentru conversația normală, aspecte menționate şi de Elon Musk în monologul din deschiderea emisiunii.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic: ”Acesta este cel mai important fact...

„Nu am întotdeauna multă intonație sau variație în modul în care vorbesc… de aceea modul în care comunic stârnește râsul celor din jur .

De fapt, fac istorie în seara asta, ca prima persoană cu Asperger care găzduiește SNL… Deci,nu voi face prea mult contact vizual cu audienta în seara asta. Dar nu vă faceți griji, sunt destul de bun să simulez că sunt uman, a spus Elon Musk, citat de BBC.com.

Te-ar mai interesa: Care sunt cele mai mari nevoi ale pacienților cu S...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private